VREMEA BUCURESTI. Ger în Capitala: Maxime NEGATIVE

VREMEA BUCURESTI. Ger în Capitala: Maxime NEGATIVE Meteorologii afirmă că temperaturile din aceste zile sunt mai scăzute decât în mod normal. Însă urmează temperaturi și mai scăzute, cu maxime negative. 

VREMEA BUCURESTI. Ger în Capitala: Maxime NEGATIVE Duminică vom avea maxime de 9 grade în Capitală, la fel și luni, și minime pozitive. 

VREMEA BUCURESTI. Ger în Capitala: Maxime NEGATIVE Marți plouă în București, dar temperaturile rămân pozitive, cuprinse între 1 și 8 grade Celsius. 

VREMEA BUCURESTI. Ger în Capitala: Maxime NEGATIVE Miercuri, însă, va fi lapoviță și ninsoare în București, iar temperaturile maxime nu vor depăși 2 grade Celsius, adică maxima de miercuri va fi egală cu minima de luni. 

VREMEA BUCURESTI. Ger în Capitala: Maxime NEGATIVE De joi, 29 decembrie, va fi vreme deosebit de rece în București, temperatura minimă va fi de -8 grade Celsius, iar maxima de doar -1 grad Celsius. 

VREMEA BUCURESTI. Ger în Capitala: Maxime NEGATIVE Vor fi maxime negative și vineri, și sâmbătă. Între -8 grade și -3 grade Celsius vor fi vineri în București, iar sâmbătă între -7  și -3 grade Celsius. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel