Vrem cele 3 puncte din partida cu FC Voluntari, spune antrenorul echipei AFC Hermannstadt

Antrenorul principal al echipei AFC Hermannstadt, Eugen Neagoe, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că sibienii îşi propun să obţină toate cele 3 puncte din partida cu FC Voluntari, de vineri seară, din etapa a 13-a a Ligii I de fotbal.

Dorim ca a 13-a etapă să fie cu noroc pentru noi, ne dorim cele 3 puncte şi sperăm să le obţinem. Chiar dacă evoluăm împotriva celor de la Voluntari, formaţie care este pe ultimul loc, eu i-am urmărit cu atenţie, i-am văzut cum joacă de când a început campionatul, formează o echipă bună, au jucători valoroşi, cred că merită mult mai mult dar au avut şi ghinion în partidele disputate. Sper să rămână cu acelaşi număr de puncte şi după meciul cu noi, apoi să înceapă să ia puncte. Mai puţin important este ce vor face cei de la Voluntari, important este cum ne vom prezenta noi şi sincer, după zilele petrecute împreună cu băieţii, sunt convins că vom schimba atitudinea pe care am avut-o până în acest moment. Băieţii au înţeles acest lucru, au demonstrat asta la antrenamente, sunt convins că vineri seara pe teren vom arăta mult mai bine ca până acum, a afirmat Neagoe.

El a adăugat că are la dispoziţie tot lotul cu două excepţii, iar obiectivul este victoria.

Referindu-se la tehnicianul echipei ilfovene, Cristiano Bergodi, Neagoe a arătat că acesta cunoaşte foarte bine fotbalul românesc, are experienţă şi beneficiază de un efectiv de jucători cu mare valoare.

Mi-aş fi dorit să jucăm la Sibiu, se lucrează intens la stadion, şi sunt convins că într-un timp scurt vom evolua în faţa propriilor suporteri. Sper totuşi că şi la Târgu Mureş să vină mulţi suporteri, echipa are mare nevoie de susţinerea lor, a punctat Eugen Neagoe.

La rândul său, mijlocaşul Daniel Tătar, a spus că se aşteaptă la o confruntare dificilă, mai ales că FC Voluntari şi-a păstrat nucleul de jucători din sezonul trecut.

Ne aşteaptă un meci foarte dificil. Ei au în componenţă jucători foarte buni, au nucleul pe care l-au avut şi sezonul trecut şi un antrenor care pregăteşte bine jocurile. Nu trebuie să ne relaxăm deşi adversarii sunt lanterna roşie. Avem mare nevoie de această victorie, a declarat Tătar.

Meciul dintre AFC Hermannstadt şi FC Voluntari va avea loc vineri, de la ora 18:00, pe stadionul Trans-Sil din Târgu Mureş. După 12 etape, sibienii sunt pe locul 12 în clasament, cu 11 puncte, FC Voluntari este pe ultima poziţie (14), cu 5 puncte. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel