VIDEO cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. ”Cei mai frumoși”

Foto: Instagram Anamaria Prodan
Foto: Instagram Anamaria Prodan

Ultimele luni i-au ținut pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pe primele pagini în ceea ce privește presupusul divorț. Recent, Anamaria Prodan a publicat un filmuleț pe contul de Instagram. 

Recent, vedeta a făcut public pe contul de Instagram un videoclip în care ea și soțul ei sunt cu zâmbetul pe buze.

„Cei mai frumoși” - le-a comentat o persoană în mediul online. 

VIDEO 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

„Noi suntem un cuplu unic în lume, manager și antreprenor, toți la nivel internațional amândoi la nr 1, într-o țară în care familiile noastre sunt foarte puternice, copiii sunt incredibili, noi am creat un imperiu, normal fiind doi copii fără să ne ajute nimeni, e normal ca zi și noapte i-am dernajat pe toți papagalii ăștia care vorbesc, toți sunt cu bani...”, spunea, la un moment dat, Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan a mărturisit că mariajul său merge foarte bine, lucrurile stau perfect și că nu există nicio problemă în relația lor, mai ales că anul acesta și-au reînnoit și jurămintele în fața lui Dumnezeu, la 15 ani de la nuntă. Mai exact, Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele la începutul lunii iunie. Atunci, Anamaria Prodan a ales o rochie neagră, dar și un buchet spectaculos de bujori albi. Iar ținuta nu avea cum să nu fie însoțiță de o coafură pe măsură. La rândul său, Laurențiu Reghecampf a ales un costum impecabil. „15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață!”, a fost mesajul Anamariei Prodan pentru soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel