VIDEO cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. ”Cei mai frumoși”

Foto: Instagram Anamaria Prodan
Foto: Instagram Anamaria Prodan

Ultimele luni i-au ținut pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pe primele pagini în ceea ce privește presupusul divorț. Recent, Anamaria Prodan a publicat un filmuleț pe contul de Instagram. 

Recent, vedeta a făcut public pe contul de Instagram un videoclip în care ea și soțul ei sunt cu zâmbetul pe buze.

„Cei mai frumoși” - le-a comentat o persoană în mediul online. 

VIDEO 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

„Noi suntem un cuplu unic în lume, manager și antreprenor, toți la nivel internațional amândoi la nr 1, într-o țară în care familiile noastre sunt foarte puternice, copiii sunt incredibili, noi am creat un imperiu, normal fiind doi copii fără să ne ajute nimeni, e normal ca zi și noapte i-am dernajat pe toți papagalii ăștia care vorbesc, toți sunt cu bani...”, spunea, la un moment dat, Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan a mărturisit că mariajul său merge foarte bine, lucrurile stau perfect și că nu există nicio problemă în relația lor, mai ales că anul acesta și-au reînnoit și jurămintele în fața lui Dumnezeu, la 15 ani de la nuntă. Mai exact, Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele la începutul lunii iunie. Atunci, Anamaria Prodan a ales o rochie neagră, dar și un buchet spectaculos de bujori albi. Iar ținuta nu avea cum să nu fie însoțiță de o coafură pe măsură. La rândul său, Laurențiu Reghecampf a ales un costum impecabil. „15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață!”, a fost mesajul Anamariei Prodan pentru soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel