Victor Ponta a făcut marele anunț despre Liviu Dragnea

Premierul Victor Ponta a anunțat, luni, înainte de ședința coaliției de guvernare, că îl va vota pe actualul lider interimar al social-democraților, Liviu Dragnea, pentru funcția de președinte al PSD.

Citește și: Sondaj despre schimbarea Guvernului: Cum îl comentează Ponta

Întrebat de jurnaliști dacă îl va vota pe Liviu Dragnea pentru funcția de președinte al PSD, Victor Ponta a replicat: ”Da, îl votez, m-a convins. N-aveam nicio îndoială. E foarte bine că Liviu candidează, cu siguranță va fi ales și va avea tot sprijinul meu, așa cum și eu am avut sprijinul cinci ani și jumătate de mandat. Va câștiga. Eu susțin noul sistem de vot din partid”.

”Noua conducere, cu Liviu în frunte, va avea sprijinul meu și ca simplu membru de partid, și ca simplu premier. Nu mă deranjează că se spune că Guvernul e condus de Liviu Dragnea. Când merg lucrurile bine, Guvernul e al tuturor, și al Alinei Gorghiu, și al lui Cătălin Predoiu. Când lucrurile merg rău, e Guvernul lui Victor Ponta”, a adăugat Victor Ponta.

Singurul contracandidat al lui Liviu Dragnea rămas în cursa pentru șefia PSD este senatorul Daniel Savu, după ce Șerban Nicolae și Robert Negoiță au renunțat la candidaturi.

Vezi și: Ce a declarat Liviu Dragnea la ieșirea de la ICCJ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel