Urmărește emisiunea live


Victor Piţurcă se aştepta ca Dinamo să retrogradeze: A meritat, pur şi simplu

Foto: @UCVOficial - FB
Foto: @UCVOficial - FB

Victor Piţurcă a vorbit despre retrogradarea celor de la Dinamo şi spune că se aştepta la acest lucru. 

"Campionatul era previzibil. A fost doar o mică scânteie când a revenit FCSB-ul în luptă, dar s-a dus repede speranța lor. Deci campionatul a fost previzibil, a fost totul normal, chiar și retrogradarea lui Dinamo a fost previzibilă, pentru că echipa a jucat foarte slab. Înțeleg cu greu de ce Dinamo a jucat atât de prost, deoarece Dinamo nu avea jucatori atât de slabi. Au ajuns să joace și cu o echipă de Liga 2 și să nu conteze în joc, deci au meritat pur și simplu să retrogradeze.

Păcat în primul rând pentru acest club și pentru acest nume, este păcat ca Dinamo să nu mai fie în prima ligă și este păcat să fie Mioveni sau Hermannstadt. Dinamo este Dinamo, are în spate sute sau chiar milioane de suporteri, era un plus pentru campionatul nostru care oricum este slab”, a spus Victor Pițurcă, la Sport Total FM.

Radu Banciu îi face praf pe dinamovişti după retrogradare: Sper să nu se mai întoarcă niciodată

Jurnalistul Radu Banciu a avut o opinie extrem de dură după ce Dinamo Bucureşti a retrogradat în Liga 2. 

"Dinamo retrogradează, ne cerem scuze pentru cei care au traversat această epocă cu 32 de ani mai târziu decât ar fi trebuit, dar bine că retrogradează mai târziu decât niciodată.

Sperăm ca această echipă nu numai să nu se mai întoarcă niciodată, dar să fie desființată într-un termen cât mai scurt și să nu poarte niciodată cruce pentru că Miliția și Securitatea, țin să-i informez pe șaormarii de după ultima ploaie, că nu pupau cruci .

Să aveți un mormânt așa cum vă spune și numele…de câini, undeva la capătul dinastiei, așa cum sunt îngropate animalele, așa să ajungă și Dinamo”, a declarat Radu Banciu, citat de Fanatik.

Fostă glorie a lui Dinamo, discurs în vestiar înainte de returul cu U Cluj: Mi-a spus să termin cu comunismele astea. M-a durut

Ionel Augustin, un fost mare jucător al lui Dinamo, de patru ori campion și de trei ori câștigător al Cupei României alături de alb-roșii, a mers în vestiarul echipei înaintea returului cu U Cluj pentru a-i încuraja pe ”câini”. Acesta le-a transmis jucătorilor să dea dovadă de atitudine pe teren și să pună presiune asupra ardelenilor.

”Anul trecut, pandemia și FRF ne-au salvat. Acum, am câștigat trei meciuri în campionatul regulat, trei, în play-out. Dacă nu se întâmpla cu Clinceni și cu Mediaș ce s-a întâmplat, eram retrogradați.

Înainte de meciul ăsta, am fost în vestiar. Le-am zis să facă și ei niște gesturi când vin ei la vestiar, să facă atmosferă. Se întâmpla și pe vremea noastră, ne mobilizam, intram pe teren și demonstram. Mi-a zis cineva să termin cu comunisme din astea. Vă liniștiți, vă adunați, nu citiți presa, nu vă uitați la televizor, jucați un rummy.

Mi-a spus să termin cu comunismele astea. Nu vreau să dau nume. M-a durut chestia asta. Ne-am dus și noi, am zis să punem umărul. Am înțeles că și Andone a vorbit cu Gabi Torje o oră și ceva la telefon. I-a explicat ce să facă, dar nimic nu s-a întâmplat.

Le-am zis ’dacă dați gol, nu vă bucurați, luați mingea și o puneți la centru. Dacă sunteți faultați, nu stați pe jos, executați rapid. Puneți presiune’. Să vedem și noi atitudine, dorință, cum au făcut cei de la U Cluj.  

În fine, e dureros. Sunt foarte supărat pe jucători și antrenori. Să nu dai tu indicații când vezi că echipa joacă cum joacă. Aici sunt și unele momente când trebuie să intervină antrenorul de pe margine. Nu am cuvinte. Sunt foarte afectat”, a declarat Ionel Augustin la Digi Sport Special.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel