Urmărește emisiunea live



Vezi de unde îți poți cumpăra haine din garderoba vedetelor

julia_jianu
julia_jianu

Dacă îți dorești o piesă vestimentară care ți-a plăcut la o vedetă de pe micul ecran, acest lucru este acum posibil. O femeie de afaceri a pus pe picioare un magazin virtual care vinde hainele vedetelor la jumătate de preţ.

Ideea i-a dat-o chiar o vedetă, Roxana Nemeş, care îi este bună prietenă. "Mi se plângea Roxana că are multe ţinute de scenă şi se umpluse şifonierul. Mi-a spus că are o mulţime de lucruri şi nu ştie cum să scape de ele ca să-şi ia altele noi, pentru că dacă le îmbracă de mai multe ori, o critică lumea", a povestit Simona Chiţac pentru Click, patroana magazinului online "Wanna be", care va deveni funcţional în maximum o lună.

Site-ul va comercializa de la ţinute de scenă, rochii de seară, îmbrăcăminte sport, încălţăminte până la accesorii :bijuterii, genţi, curele, poşete. Pentru că deja au fost purtate, cele mai multe haine vor putea fi achiziţionate la jumătate din preţul iniţial. Dacă acestea sunt din colecţii mai vechi ale designerilor celebri ai lumii, atunci suma poate scădea până la un sfert.

În afară de Roxana Nemeş, printre VIP-urile ale căror ţinute vor fi vândute pe Wanna be se mai numără Julia Jianu, Anda Adam, Carmen Şerban şi Roxana Ciuhulescu, dar lista nu se va opri aici. Hainele prezentate pe site se vor putea găsi şi într-un magazin propriu-zis, care va fi inaugurat în zona Herăstrău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel