"Verişoara" lui Băsescu: Anul trecut, domnul Traian Băsescu, verişorul meu de gradul III mi-a spus că de ce nu m-am dus să ridic premiul - VIDEO

Daniela Alexandra Zamfirescu
Daniela Alexandra Zamfirescu

Daniela Alexandra Zamfirescu, femeia care s-a dat drept verişoara lui „Anul trecut, domnul Traian Băsescu, verişorul meu de gradul III mi-a spus că de ce nu m-am dus să ridic premiul", a declarat pentru Realitatea TV, Daniela Alexandra Zanfirescu.

Întrebată cum poate dovedi că este rudă cu preşedintele României, femeia a declarat că "există caseta cu înregistrarea de la mama lui, respectiv tuşica mea, unde Traian Băsescu a venit şi a dat mâna cu mine şi a zis că sunt verişoara lui.

Preşedintele Traian Băsescu a fost premiat pentru "curajul de a propune cele mai nepopulare măsuri de reformare a statului". Daniela Alexandra Zamfirescu s-a ridicat din public, a mers la microfon, a ridicat premiul şi a mulţumit în numele lui Traian Băsescu: "Sunt onorată să ridic acest premiu decernat verişorului meu Traian Băsescu. În numele lui vă mulţumesc enorm! Vă spun că domnul Băsescu are mare încredere în viitorul României, în faptul că România va prinde rădăcini".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel