Vedetă din Dracula și Stăpânul inelelor, lansare de album la 92 de ani

Actorul care a interpretat personajul DRACULA de peste 10 ori pe marele ecran și a fost vrăjitorul Sauron în trilogia "The Lord of the Rings/Stăpânul inelelor", a anunțat, marți, când împlinește venerabila vârstă de 92 de ani, lansarea unui nou album heavy metal, intitulat 'Metal Knight'.

Un nou proiect muzical heavy metal, potrivit cu universul filmelor horror în care a jucat, pentru actorul britanic CHRISTOPHER LEE, unul dintre actorii care au dat viață personajului DRACULA, scrie Agerpres.

'Metal Knight', albumul care va fi lansat lunea viitoare, cuprinde șapte piese, din care trei reluări. Două melodii sunt extrase din 'Omul de la Mancha', music-hall american, iar celelalte două titluri, 'The Toreador March' din 'Carmen' de Bizet, și 'My Way', celebru în interpretarea lui Frank Sinatra, sunt cântate în limba franceză. 'Don Quijote este cel mai metal personaj de ficțiune pe care îl știu', a spus actorul cântăreț.

Citește și Surprize pentru români. Lista concertelor în 2014

'Asociez stilul heavy metal cu fantasticul pentru că muzica are o putere formidabilă', a spus Lee, cunoscut pentru vocea lui puternică.

Christopher Lee a primit la ediția din 2010 a Globurilor de Aur, premiul 'Spirit of Metal' pentru serviciile aduse acestui stil muzical, distincție înmânată de către chitaristul grupului Black Sabbath, Tony Iommi

Christopher Lee a avut mai ales roluri negative, printre care DRACULA, dar și Scaramanga, dușmanul lui James Bond în 'The Man with the Golden Gun'. Se numără printre actorii preferați de regizorul Tim Burton ('Sleepy Hollow', 'Alice in Wonderland', 'Charlie and the Chocolate Factory').

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel