Surprize pentru români. Lista concertelor în 2014

Anul 2014 vine cu multă distracție și o serie de concerte de la care românii nu ar trebui să lipsească. Pe lângă concertele care vor fi anunțate pe parcursul anului, iată spectacolele și festivalurile care deja au fost confirmate.

Grupul american Iced Earth se întoarce în România pe data de 28 ianuarie, pentru un spectacol ce va avea loc în Silver Church, cu trupele Warbringer (thrash metal - SUA) şi Elm Street (heavy metal - Australia), în deschidere.

LED Apple, cea mai cunoscută trupă indie pop-rock coreeană, va concerta, în premieră, pe 15 februarie la Turbohalle din Bucureşti.

Grupul britanic Deep Purple revine la Bucureşti, pe 20 februarie, la Sala Polivalentă. Gillan, Paice, Glover, Morse & Airey vor cânta piese de pe noul lor album (Now What?! - 2013) dar şi hituri precum Strange Kind of Woman, Perfect Strangers sau Space Truckin'.

Richard Clayderman, supranumit Prince of Romance, revine pe scena Salii Palatului, pe 21 martie, alături de orchestra sa.

Pe 24 martie, la Romexpo va avea loc Metal All Stars. Se vor reuni titanii metalului într-un show de peste patru ore, cu Phil Anselmo, Zakk Wylde, Max Cavalera, Joey Belladona, Udo Dirkschneider, Cronos, Rob Blasko Nicholson, Ross the Boss şi mulţi alţii.

Tot pe 24 martie, iubitorii muzicii franceze o pot admira pe faimoasa Mireille Mathieu, care va cânta la Sala Palatului, împreună cu orchestra sa.

Peter Gabriel vine pe 8 mai, la Romexpo. Fondatorul grupului prog rock Genesis, Gabriel are la activ şase premii Grammy, trei Brit Awards şi 13 MTV Video Music Awards.

Marc Anthony concertează la Bucureşti pe 19 mai, la Romexpo.

Pe 4 iulie, la Romexpo va concerta – pentru prima oară- 30 Seconds To Mars, grupul condus de Jared Leto, actor cunoscut din filme ca Fight Club, Alexander, American Psycho, Girl Interrupted etc.

În zilele de 31 iulie, 1 şi 2 august, la Mogoşoaia va avea loc Bestfest 2014.

Între 2 şi 10 august, la Sibiu se va desfăşura ARTmania 2014, prima formaţie anunţată fiind Eluveitie din Elveţia.

Amatorii de metale grele care merg la Rockstadt Extreme Fest de la Râşnov, 14-16 august, ştiu încă de anul trecut câteva nume de pe afiş-Katatonia, Obituary, Rotting Christ, The Agonist.

Între 5 şi 7 septembrie, la Câmpulung Muscel va fi Posada Rock Festival 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel