Urmărește emisiunea live


Vasile Blaga: Consiliul Național de Coordonare al noului PNL, în 31 ianuarie

Vasile Blaga
Vasile Blaga

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a anunțat, într-o conferință de presă comună cu Alina Gorghiu că a fost convocat în 31 ianuarie Consiliul Național de Coordonare al liberalilor. 

"Am convocat pentru 31 ianuarie Consiliul Național de Coordonare al PNL pentru a valida toate aceste criterii pe care colegii ni le vor propune pentru ședința din 21(n.r. ianuarie) și pentru a aproba linia politică a partidului pentru următoarea perioadă, urmând ca pe 1 (n.r februarie) să avem și reuniunea grupurilor parlamentare în care vor discuta toate aceste lucruri", a spus Vasile Blaga.

"Am decis ca în 2015 să facem un efort colectiv pentru a identifica persoane de la baza partidului și din afară care să reprezinte PNL în viitoarele alegeri parlamentare și locale. Ne dorim ca această fuziune să fie finalizată și să fie efectivă cât se poate de repede, motiv pentru care am generat componența a două comisii tehnice, vorbim de una care va elabora un raport privitor la criteriile de unificare în organizațiile județene — și ponderi și criterii — termenul de prezentare a acestui raport este de 21 ianuarie și o comisie cu componență parlamentară din care fac parte liderii de grup și încă patru reprezentanți ai grupurilor parlamentare care să rezolve problema unificării grupurilor parlamentare", a explicat copreședintele PNL, Alina Gorghiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel