Valeria Seciu, fosta soţie a lui Octavian Cotescu, trăiește o dramă

Valeria Seciu, actriță a Teatrului Bulandra, şi-a anulat spectacolele din cauză bolii, dar și a singurătății.

După moartea lui Octavian Cotescu, Valeria Seciu a rămas singură. De mai bine de douăzeci şi nouă de ani, Valeria Seciu  trăieşte în singurătate.

Alexandru, unicul fiu al Valeriei şi al lui Octavian Cotescu, a ales calea monahală, astfel că, la 46 de ani, acesta trăieşte pe Muntele Athos, departe de lume, familie şi tot ce a trăit în adolescenţă, scrie spynews.ro.

După moartea lui Octavian Cotescu, în 1985, Valeria Seciu a decis să trăiască doar pentru teatrul pe care l-a slujit cu credință. Acum, la 75 de ani, Valeria Seciu, măcinată de boală și singurătate, a decis să se retragă de pe scenă.

Citește și: Mănăstirea Vatopedi de la Athos, în scandal cu o bancă cipriotă

Alexandru Cotescu sau monahul Daniil, cum este cunoscut pe Muntele Athos fiul lui Octavian Cotescu și al Valeriei Seciu, a ales să meargă la Mănăstirea Vatoped, acolo unde stareț este unul dintre marii lideri spirituali ai ortodoxiei: Efrem Vatopedinul, implicat în urmă cu un an într-un scandal uriaș.

Părintele Efrem a fost arestat de procuratura greacă, care l-a acuzat de evaziune fiscală, autoritățile bănuind că administrează bunurile mănăstirii printr-o firmă de tip offshore.

Monahul Daniil a fost ucenicul Starețului Efrem și unul dintre oamenii cei mai apropiați ai acestuia. Părintele Daniil îl însoțea pe Efrem în vizitele pe care acesta le-a făcut în toată lumea, inclusiv în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel