Universitatea Craiova - Sabail FK. Corneliu Papură, îndemn pentru jucătorii olteni

Antrenorul Universităţii Craiova, Corneliu Papură, a transmis mai multe îndemnuri către jucătorii săi, înainte de returul cu Sabail din Europa League.

'Trebuie să rămânem concentraţi pentru a ne califica', a subliniat miercuri antrenorul Universităţii Craiova, Corneliu Papură, într-o conferinţă de presă înaintea meciului de joi cu formaţia azeră Sabail FK, din manşa secundă a turului întâi preliminar al Europa League la fotbal.

'Mă aştept la un meci nu foarte uşor. Cu toate că am făcut un meci bun în prima manşă, trebuie să fim foarte atenţi, trebuie să rămânem concentraţi pentru a ne califica. Acesta este singurul obiectiv pentru mâine, calificarea. Dacă ne gândim că suntem calificaţi, suntem într-o eroare', a afirmat tehnicianul, a cărui echipă s-a impus cu 3-2 în tur, la Baku. 'La fotbal este posibil orice', a remarcat Papură, ce a dat ca exemplu meciul Dinamo - Foresta Fălticeni, încheiat 4-5, după ce bucureştenii au condus cu 4-0.

Fostul internaţional nu a fost de acord cu ideea că întâlnirea de joi va fi un antrenament înaintea celei din Liga I împotriva lui Dinamo. Papură s-a referit la faptul că echipa sa a primit două goluri şi în meciul tur cu Sabail, şi în prima întâlnire din campionat, 3-2 acasă cu Academica Clinceni. 'Sper să nu mai facem erori pe fazele fixe ale adversarului şi să nu mai primim goluri', a spus el. 'Sper să stăm relaxaţi, cu un final de joc liniştit', spre deosebire de cel al partidei cu Academica, a declarat Papură.

Publicul, așteptat să susțină echipa

Antrenorul a indicat că Alexandru Cicâldău este în lotul pentru meciul de joi şi nu a dorit să comenteze speculaţiile despre un transfer al mijlocaşului. 'Să vedem cât de repede va intra într-o formă sportivă pentru a fi la nivelul calităţilor sale', a afirmat tehnicianul. 'Cred că avem în lot jucători buni şi se vor acomoda, nu se va simţi lipsa unui jucător', a estimat Papură, ce nu va conta joi pe Acka, Ioniţă, Baicu şi Mihăilă. Papură a recunoscut că este mai uşor de alcătuit echipa în Europa League, unde nu există regula celor doi jucători Under-21. El a subliniat că fotbaliştii tineri au fluctuaţii de formă şi uneori sunt depăşiţi de miza jocului, mai ales la meciurile de acasă. 'Publicul nostru este mai vulcanic. Sunt spectatorii noştri, îi acceptăm aşa cum sunt' a spus Papură, care a estimat că echipa ar fi trebuit susţinută de fani către finalul meciului cu Academica, atunci când conducea cu 2-1

'Nu ştiu cum se va manifesta publicul. Important este ce facem noi', a subliniat el. În conferinţa de presă, mijlocaşul Kamer Qaka a spus: 'Avem un adversar dificil. E important să rămânem concentraţi, să nu ne gândim la meciul tur şi să obţinem calificarea'. Noua achiziţie a craiovenilor a adăugat: 'Sunt foarte mulţumit la club. Pentru mine totul este foarte bine. Doresc să-mi ajut echipa să obţină rezultate foarte bune.' Meciul Universitatea Craiova - Sabail FK, va avea loc joi pe Stadionul Ion Oblemenco', de la ora 19:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel