Un tânăr din Gorj ȘI-A UCIS MAMA nevăzătoare într-un mod TULBURĂTOR

Crimă șocantă în Gorj. Un bărbat de 39 de ani este acuzat că și-a ucis mama nevăzătoare într-un mod de-a dreptul tulburător. 

Bărbatul de 39 de ani, originar din Licurici, Gorj, este acuzat că și-a ucis mama prin strangulare, zilele trecute. Locuiau împreună, iar bărbatul o avea în îngrijire pe femeia de 61 de ani și primea bani de la stat. 

Reprezentanții Primăriei Licurici spun că bărbatul de 39 de ani ar fi avut probleme cu alcoolul. Înainte de crimă, în urma unor neînțelegeri, bărbatul a lovit-o cu brutalitate pe femeia de 61 de ani. 

Cristina Ciobanu, prim procuror interimar al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, a dezvăluit că vârstnica nevăzătoare a fost lovită şi apoi, strânsă de gât.

„În timp ce se afla cu victima , mama sa, în locuinţa comună a acestora din comuna Licurici, satul Totea, pe fondul unor neînţelegeri, inculpatul a exercitat acte de violenţă asupra mamei sale căreia i-a produs mai multe leziuni la nivelul feţei, corpului şi membrelor, iar ulterior a acţionat cu putere cu mâinile asupra zonei gâtului victimei provocându-i acesteia asfixia mecanică prin sugrumare, care a condus la deces“, a declarat Cristina Ciobanu, potrivit gds.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel