Un motiv în plus să nu mai arunci gunoaie din mașină, dacă nu îți dorești să rămâi pieton. Pedeapsa primită un șofer din Bihor - Video

Un motiv în plus să nu mai arunci gunoaie din mașină, dacă nu îți dorești să rămâi pieton. Pedeapsa primită un șofer din Bihor / Foto: Pixabay, de S. Hermann & F. Richter
Un motiv în plus să nu mai arunci gunoaie din mașină, dacă nu îți dorești să rămâi pieton. Pedeapsa primită un șofer din Bihor / Foto: Pixabay, de S. Hermann & F. Richter

Nu mai aruncați gunoaie din mașină. Acum aveți un motiv în plus. Află în articol ce a pățit un șofer din Bihor.

Dacă ați aruncat măcar odată gunoiul din mașină pe marginea drumul, ar trebui să vă gândiți de două ori data viitoare, când mai intenționați să faceți un asemenea gest, interzis oricum. Un șofer a rămas fără mașină după ce a fost filmat când arunca gunoaie pe marginea unei șosele din Bihor. Autoturismul marca Volkswagen a fost confiscat de Garda de Mediu, scrie Bihor Online.

Totul s-a întâmplat în luna mai, atunci autoritățile din Bihor au surprins, , cu ajutorul camerelor mobile de supraveghere, patru persoane care au aruncat deșeuri la marginea drumurilor Toți au fost identificați de Poliție și sancționați de Garda de Mediu cu amenzi în valoare totală de 70.000 lei. Totuși, uneia dintre persoanele amendate i-a fost confiscată mașină, a transmis Consiliul Județean Bihor într-un comunicat de presă.

Sunt monitorizate video și parcările

„Aceste acțiuni au caracter permanent, dispozitivele fiind amplasate aleatoriu în parcările de pe drumurile județene, fie la sesizarea autorităților locale, fie în urma observațiilor agenților de poliție din teren. În acest mod se dorește descurajarea persoanelor care depozitează ilegal deșeuri și implicit, menținerea curățeniei în județul Bihor”, a transmis Consiliul Județean Bihor, printr-un comunicat de presă. Camerele de supraveghere au fost achiziționate de CJ Bihor și au fost puse la dispoziția Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și a Gărzii de Mediu. Ele permit identificarea persoanelor și a autovehiculelor inclusiv pe timp de noapte sau în condiții meteo nefavorabile”, se mai arată în comunicat.

Atenție, în paralel cu drumurile județene, sunt monitorizate și parcările de pe drumurile naționale din județ, în cadrul unui proiect-pilot. Au fost montate nouă camere de supraveghere video în cinci parcări în care se aruncă cel mai frecvent deșeuri, potrivit CJ Bihor.

Aproape 4000 lei amendă pentru un șofer din Constanța. Gestul revoltător pe care l-a făcut în trafic

Un bărbat din Constanța a fost amendat cu  aproape 4.000 de lei, după ce i-ar fi făcut unei femei semne obscene în trafic, transmite Mediafax. Incidentul s-a întâmplat în parcarea Portului turistic Tomis din Constanța. După gestul său, șoferul a rămas și fără permis de conducere pentru 30 de zile pentru conducere agresivă.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii au fost sesizați miercuri de o femeie cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se afla în parcarea Portului turistic Tomis, un bărbat a efectuat gesturi necorespunzătoare și a avut un comportament agresiv în trafic. În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat de 43 de ani din Constanța.

Acesta a fost amendat pentru conducere agresivă și efectuarea de gesturi obscene, cu suma totală de 3.625 de lei, precum și măsura complementară a suspendării permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile. Totodată, în urma verificărilor s-a constatat faptul că mașina condusă de bărbat se afla sub sechestru, astfel că acestuia i-a fost reținut și certificatul de înmatriculare. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel