Un cățeluș a fost răpit și ținut ostatic de o maimuță timp de 3 zile - VIDEO

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un pui de câine a fost răpit şi ţinut ostatic de o maimuţă timp de trei zile, în Malaezia.

Caz bizar în Malaezia. O maimuță a răpit un pui de câine și a dispărut cu el în pădure timp de trei zile. S-a întâmplat într-un mic sătuc, acolo unde localnicii s-au mobilizat să recupereze patrupedul, după ce acesta a fost luat chiar din fața casei stăpânilor, scrie Daily Mail.

La scurt timp de la răpire, maimuța a fost zărită în vârful unui stâlp de electricitate cu puiul la piept. Cățelușul abia împlinise două săptămâni de viață. Oamenii au încercat să arunce cu pietre mici pentru a o convinge pe maimuță să le dea câinele înapoi. În cele din urmă ei au decis să arunce petarde pe pământ, în speranța că zgomotele puternice vor speria maimuța.

"Cățelușa arăta obosită, dar maimuța nu părea să îi facă rău. Maimuța ținea câinele în brațe. Se părea că tratează cățelușul ca pe un prieten sau ca pe un copil, era foarte ciudat. Cu toate acestea, era necesar să-l salvăm pe bietul câine, pentru că părea că moare de foame.", a spus un localnic.

Localnicii spun că maimuțele și-au făcut un obicei din a fura animale de companie. În cele din urmă localnicii au reușit să recupereze cățelușul. Nu se știe motivul pentru care maimuța a decis să răpească câinele, dar acesta s-a întors teafăr și nevătămat.

Maimuța care s-a adaptat pandemiei COVID. Și-a pus pe față o mască găsită pe stradă

Animalele ne surprind adesea. În unele cazuri ele par să fie mai responsabile în fața infectării cu noul coronavirus decât oamenii. În timp ce unele persoane refuză să poarte mască de protecție și susțin că virusul nu există, o maimuță poartă mască fără nicio problemă. Animalul a fost surprins în timp ce își pune pe față o mască găsită pe stradă. Imaginile filmate au fost ulterior publicate pe rețelele de socializare.

În clipul video se observă cum animalul găsește o mască de protecție împotriva Covid-19 și o pune pe față, spre amuzamentul celor care erau martori la scenă. Masca e atât de mare încât îi acoperă ochii, iar animalul nu mai vede pe unde merge. Imaginile cu maimuța au ajuns virale pe Internet. Filmulețul a primit mii de aprecieri și sute de comentarii. Vezi AICI video.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel