VIDEO VIRAL - Maimuța care s-a adaptat pandemiei COVID. Și-a pus pe față o mască găsită pe stradă

Compania lui Elon Musk, Neuralink, recunoaște că a ucis 8 maimuțe  / Foto: Pixabay
Compania lui Elon Musk, Neuralink, recunoaște că a ucis 8 maimuțe / Foto: Pixabay

Până și maimuțele par că s-au adaptat pandemiei de coronavirus.

În unele cazuri animalele par să fie mai responsabile în fața infectării cu noul coronavirus decât oamenii. În timp ce unele persoane refuză să poarte mască de protecție și susțin că virusul nu există, o maimuță poartă mască fără nicio problemă. Animalul a fost surprins în timp ce își pune pe față o mască găsită pe stradă. Imaginile filmate au fost ulterior publicate pe rețelele de socializare.

În clipul video se observă cum animalul găsește o mască de protecție împotriva Covid-19 și o pune pe față, spre amuzamentul celor care erau martori la scenă. Masca e atât de mare încât îi acoperă ochii, iar animalul nu mai vede pe unde merge. Imaginile cu maimuța au ajuns virale pe Internet. Filmulețul a primit mii de aprecieri și sute de comentarii.

VEZI ȘI: Așa ceva nu ai mai văzut! Filmare virală cu un câine în pandemie

Un alt animal devenit celebru anul trecut pe rețelele de socializare este câinele polițist Şuier. Acesta apare într-o postare pe Facebook a Ministerului Afacerilor Interne din România și arată cum trebuie purtată corect masca de protecție.

VEZI ȘI: Locul unde românii nu mai poartă mască, deși peste tot scrie că e obligatoriu

LG actualizează cea mai SMART mască de protecție. Are difuzoare și ventilatoare

LG a anunțat că va actualiza masca sa de protecție de înaltă tehnologie care purifică aerul. Potrivit The Verge, dispozitivul cu un nume foarte teribil – LG PuriCare Wearable Air Purifier, va fi lansat în Thailanda în luna august, iar „în alte piețe odată ce organele de reglementare locale permit comercializarea”.

Cererea pentru un dispozitiv de curățat aerul pe care îl tragem în piept există, ținând cont de pandemia Covid-19 care nu s-a terminat, dar și de poluarea cu care se confruntă omenirea în multe locuri ale lumii. LG a anunțat prima dată masca în 2020, iar dispozitivul folosește filtre de aer și ventilatoare încorporate care purifică aerul. Noua versiune va avea un motor mai mic și mai ușor, dar și microfoane și difuzoare care amplifică vocea celui care poartă masca.

Tehnologia care permite un dialog clar și răspicat se numește VoiceON, iar aceasta „recunoaște automat când utilizatorii vorbesc, amplificând sunetul cu difuzoarele de care dispune”. Totuși, nu este o premieră să avem o mască ce amplifică vocea utilizatorilor, după ce Project Hazel de la Razer a făcut același lucru anul trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel