Ultimatum pentru jucătorii Rapidului înainte de meciul cu Universitatea Craiova: Trebuie să fie foarte atenți!

FOTO DC NEWS
FOTO DC NEWS

Rapid București a obținut doar două puncte în play-off-ul SuperLigii, după primele trei etape, iar șansele “alb-vișiniilor” de a juca în cupele europene în anul centenarului au scăzut considerabil.

Rapid ocupă locul 5 în play-off, cu 28 de puncte. Echipa pregătită de către Adrian Mutu are cinci meciuri la rând fără victorie în campionat. Pe 16 aprilie este programat meciul Universitatea Craiova – Rapid.

Victor Angelescu, unul dintre acționarii Rapidului, a anunțat că jucătorii trebuie să demonstreze că merită să rămână la echipă și în sezonul următor. În schimb, poziția antrenorului Adrian Mutu (44 de ani) este de neclintit, indiferent de deznodământul din play-off.

'Am făcut meciuri foarte bune înainte de meciul cu Sepsi. Cu CFR trebuia să câștigăm. Avem o problemă, când jucăm bine și trebuie să câștigăm nu câștigăm, iar când jucăm prost pierdem sigur. Ultimul meci a fost execrabil, unul dintre cele mai slabe meciuri. Nu pot să le găsesc nicio scuză, nici jucătorilor, nici staff-ului. Sperăm să ne revenim. Așa, per total, în aceste cinci meciuri, am arătat bine, dar nu am luat prea multe puncte, din păcate.

Mai mult ca sigur, în privința jucătorilor trebuie să ne decidem cu cine vom ataca următorul sezon. Acum au oportunitatea să demonstreze că merită să rămână. Legat de staff, avem încredere în antrenor, care are un contract pe termen lung. Suntem mulțumiți de ceea ce a arătat și nu se pune problema unei schimbări de antrenor.

Jucătorii trebuie să fie foarte atenți, pentru că la anul avem alte obiective și trebuie să vedem cu cine putem să le atacăm. Avem un obiectiv să jucăm în cupele europene, încă se mai poate realiza. Dar mai mult vrem să arătăm un fotbal frumos', a spus Victor Angelescu, la Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel