EURO 2020. UEFA a suplimentat locurile alocate României la tribuna oficială pe Arena Națională

Locurile de la tribuna oficială de pe Arena Națională au fost suplimentate în cadrul EURO 2020. 

Federația Română de Fotbal a reacționat miercuri la controversele iscate de alocarea locurilor în Tribuna a II-a a pentru personalitățile fotbalului românesc. FRF anunță într-un comunicat că a obținut mărirea cotei de locuri și explică modalitatea de atribuire a acestora, scrie Mediafax. 

Astfel, anunțul precizează: „Ca urmare a demersurilor întreprinse de Federația Română de Fotbal pe lângă UEFA, s-a reușit mărirea cotei de locuri disponibile pentru reprezentanții României la tribuna oficială a Arenei Naționale la meciurile EURO 2020. Astfel, va fi posibilă invitarea în tribuna oficială a mai multor personalități ale fotbalului din România.”

Când se va aplica măsura

FRF precizează că acest lucru este posibil începând cu partida de joi, dintre Ucraina și Macedonia de Nord, coroborat și cu faptul că solicitările celorlalți parteneri instituționali pentru EURO 2020 sunt mai reduse față de meciul de deschidere.

Comunicatul FRF explică și modalitatea de atribuire a locurilor pentru invitați: „Precizăm că organizatorul UEFA atribuie locurile în tribuna oficială cu întâietate echipelor participante și apoi guvernului, partenerilor comerciali, oficialităților UEFA, orașului gazdă și federației gazdă.”

Reuniune FRF

Conform FRF, pe data de 28 iunie va avea loc Adunarea Generală a forului de conducere al fotbalului românesc, în aceași zi cu optimea de finală ce se va juca pe Arena Națională. În acest context FRF a achiziționat bilete de categoria I pentru toți reprezentanții membrilor afiliați.

„Aceștia formează în fapt Federația Română de Fotbal, iar administrația FRF doar le-a facilitat prezența la un eveniment considerat de importanță națională și care nu se va repeta în viitorul apropiat. Așadar, este firească prezența în tribune a membrilor FRF, care vor avea cele mai bune locuri de pe stadion pe care UEFA le-a vândut în afara tribunei oficiale, în aceeași zonă în care s-au cumpărat bilete și pentru foștii mari fotbaliști.”, se mai menționează în comunicat.

CITEȘTE ȘI: UEFA, prima reacţie după imaginile cu politicienii la VIP la Macedonia de Nord-Austria

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel