Trucuri Oana Cuzino. Cum își menține silueta de Sărbători

Oana Cuzino mănâncă tot ce poftește de Sărbători, iar cu toate acestea nu se îngrașă. Iată care sunt trucurile ei pentru o siluetă de vis.

Cine poate să țină regim în timpul Sărbătorilor? Nimeni nu poate rezista mirosului și ten­ta­țiilor de a gusta din bunătăți, dar dacă ne limităm la a consuma porții rezonabile sau la a gusta, în cazul în care știm că avem o tendință spre îngrășare, nu ar trebui să avem probleme!

Chiar dacă este vacanță și e ceva mai frig afară, eu nu renunț la sport. În plus, o dată pe săptămână merg la înot sau la masaj, pentru drenarea sistemului limfatic și activarea consecventă a celui circulator. Este necesar, în această perioadă, pentru a compensa aportul caloric înalt, să ne impunem ca în fiecare zi să avem o activitate fizică de 45-60 de minute.

Înlocuiesc sala cu plimbări lungi sau cu sporturi de iarnă, care pot reprezenta o excelentă variantă de a compensa aportul caloric. Secretul este să nu lenevești la căldură și să mănânci și în afara meselor principale sau când nu simți foamea, a povestit Oana Cuzino pentru Libertatea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel