Trafic de coşmar pe DN1 spre staţiunile montane - 7 km în 3 ore. Benzina, "preţuri fără precedent în viaţa noastră"

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Sute de maşini stau în coloană pe DN 1, pe sensul de mers spre staţiunile de pe Valea Prahovei. În tot acest timp, combustibilul atinge preţuri record. 

Florentina Lazăr, reporterul Antena 3 care transmitea de pe DN1, a spus că "am făcut 7 km în 3 ore. Aceasta este o distanţă pe care altădată o parcurgeam în doar 15 minute". 

"Mii de turişti se îndreaptă spre staţiuni, dar timpul pare că îi ţine în loc. E foarte aglomerat pe sensul spre munte. Noi suntem în Comarnic acum şi se circulă cu dificultate, bară la bară, cu 5-10 km/h, iar răbdarea şoferilor este din nou pusă la încercare. De altfel noi am făcut 7 km în 3 ore, un drum pe care altfel îl făceam în 15 minute. Şi asta se întâmplă mereu de Sărbători", a precizat jurnalista Antena 3. 

Iulian Iancu, preşedintele World Energy Council, a spus ulterior că preţul combustibilului a atins un nivel record, şi că în viitor mai puţini şoferi îşi vor permite să stea în aglomeraţie pe DN 1. 

"Înainte să vin în emisiune, am văzut preţul la secundă la benzină. 7,35 lei! Nu mi-a venit să cred ce văd, sunt preţuri fără precedent în istoria noastră şi a vieţii noastre. Cred că va scădea foarte mult numărul celor care îşi vor permite astfel de servicii", a precizat Iulian Iancu la Antena 3, în emisiunea "Subiectiv". 

Infotrafic a anunţat trafic intens în condiţii de ceaţă pe DN 1

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (18:20), se circulă în condiții de ceață densă, cu vizibilitate sub 50 de metri, pe DN1 Ploiești – Brașov(tronsonul kilometric 66-90).

Pe timp de ceaţă, recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi să folosească corespunzător luminile. Trebuie sa atragem atentia si pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor care trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic", transmite Poliţia Română. 

Autostrada Comarnic - Braşov "garantează guvernarea 20 de ani"

"Aş face ceva care te ţine la putere 20 de ani dacă o faci. Nu a făcut-o nimeni în 31 de ani. Aş lega Transilvania de Ţara Românească prin celebra autostradă Comarnic-Braşov. Cine face Comarnic-Braşov nu pleacă de la guvernare 20 de ani. Bani sunt, dar e dorinţă şi birocraţie excesivă. Aş veni cu legi prin care să blochez veşnicele contestaţii la licitaţii, care blochează totul. Aş veni cu cei care au făcut cele mai bune tuneluri din Europa. Sunt italienii, îi ştim, au făcut peste tot. Cine sunt cei mai buni care fac viaducte, apeducte, etc? Ăştia, îi luăm pe ăştia. Şi în rest luăm firme româneşti. Nu i-aş lăsa singuri. Nu aş face ce au făcut alţii, să folosesc toţi banii din PNRR sau din fonduri europene. Aş lua corporaţia străină şi aş băga-o într-un consorţiu cu firmele româneşti", a declarat Rareş Bogdan în podcastul lui Codin Maticiuc, întrebat ce măsuri ar lua dacă ar avea puterea absolută în România. . 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel