Tottenham a luat legătura cu Pochettino pentru revenire. PSG, iritată de discuții

PSG - Real Madrid, optimi Liga Campionilor. Pochettino: Nu există o favorită
PSG - Real Madrid, optimi Liga Campionilor. Pochettino: Nu există o favorită

Tottenham a luat legătura cu fostul antrenor al clubului, după un an de la concediere.

Conform BBC Sport, clubul londonez a intrat în contact cu argentinianul Mauricio Pochettino, de 49 de ani, dat afară în noiembrie 2019 după o perioadă de cinci ani. Acesta a preluat conducerea Paris Saint-Germain, în ianuarie, după plecarea lui Thomas Tuchel, care  a ajuns la rândul său la Chelsea.

PSG nu a reușit să cucerească titlul Ligue 1 pentru a doua oară în ultimele nouă sezoane, după o dominație autoritară din Franța, fiind în același timp învinsă de Manchester City în semifinalele UEFA Champions League, după ce anul trecut a ajuns în marea finală, pierdută în fața lui Bayern Munchen.

Tottenham are nevoie de antrenor după ce l-a dat afară pe Mourinho

Tottenham a renunțat la înlocuitorul lui Pochettino din noiembrie 2019, portughezul Jose Mourinho, iar antrenorul academiei, Ryan Mason, a preluat temporar funcția de manager până la finalul sezonului. Sub tutela sa, Tottenham Hotspur a pierdut finala Carabao Cup în fața lui Manchester City și a terminat pe locul șapte în Premier League, calificându-se în play-off-ul pentru UEFA Conference League. Totuși, Tottenham și PSG nu au fost în contact direct, iar francezii nu vor să-l lase să plece pe argentinian.

Pochettino a vorbit despre viitorul său parizian, însă discuțiile sunt valabile

Cu un an rămas de contract cu Paris Saint Germain, clubul a scos un interviu cu Pochettino, joi, în care se indica faptul că „s-au pus bazele” viitorului. „Sunt bucuros de modul în care jucătorii se adaptează schimbărilor. Sunt multe lucruri care nu au putut fi schimbate și care nu au putut fi dezvoltate din cauza lipsei timpului”, a transmis Pochettino.

„Însă, cred că această filosofie de joc și dorința de a putea dezvolta alt tip de idei pe teren va genera un viitor grozav”, a adăugat el. Pochettino reușise să ducă Tottenham în prima finală UEFA Champions League din istoria sa, în 2019, meci pierdut cu 2-0 în fața lui Liverpool. Pochettino a fost dat afară din cauza sezonului slab care a urmat, mai precis 2019-2020, iar momentul plecării sale a fost concomitent cu poziția a 14-a în Premier League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel