Top 10 lucruri pe care nu le știai despre Hitler

Avea un singur testicul, dormea până la orele 11,00,  vedea filme cu actori evrei  și mânca circa un kilogram de ciocolată. Acestea ar fi pe scurt câteva lucruri despre care nu știai în legătură cu Hitler. Libertatea.ro a făcut un top al ciudățenilor lui  Adolf Hitler.

 1. Aproape în fiecare searã, Hitler viziona un film în cinematograful sãu privat. De cele mai multe ori, acesta prefera filmele care erau interzise publicului german, dar şi comediile cu actori evrei.

 2. Hitler se trezea târziu. Conform apropiaţilor Führerului din acea perioadă, acesta se trezea în fiecare zi în jurul orei 11:00. De vină nu era faptul că dormea foarte mult, ci că avea insomnii şi adormea abia spre dimineaţă.

 3. Adolf Hitler a fost numit „omul anului 1938” de către celebra revistă „Time”.

 4. Acesta consuma foarte multă ciocolată. Se spune că Hitler mânca un kilogram de ciocolată pe zi şi la o singură ceaşcă de ceai adăugat 7 linguiţe de zahăr.

5. Adolf Hitler avea o rezervă de aur extras din dinții deportaţilor de la Auschwitz pentru a-şi trata cariile.

 6. Chiar dacă pare greu de crezut, Hitler era vegetarian. Acesta a devenit vegetarian dupã ce a participat la autopsia nepoatei sale, Geli.

 7. Hitler avea un singur testicul. Acesta s-a născut normal, dar pierduse unul dintre testicule în timpul unei bătălii din Primul Război Mondial, atunci când a fost a suferit o rană în jurul abdomenului.

Citește mai multe pe libertatea.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel