Tomac: Dacă Udrea ar fi venit în PMP, ar fi venit cu jumătate de PDL

Președintele partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, nu a discutat cu Elena Udrea despre o posibilă mutare a ei de la PDL. Dacă totuși Udrea ar părăsi partidul lui Vasile Blaga pentru PMP, ar aduce cu ea jumătate de PDL, iar Mișcarea Populară nu vrea să fie ”un PDL mai mic”, a declarat Tomac, miercuri, la Adevărul Live.

”Am fost alături de doamna Udrea la Congresul partidului, pentru că sunt convins că este un politician de marcă. Nu am discutat despre o posibilă venire a Elenei Udrea la Mişcarea Populară, eu ştiu că este membru PDL. Nu a fost obiectivul nostru să rupem PDL. Dacă ar fi venit Elena Udrea, ar fi venit cu jumătate de PDL şi am fi fost un mic PDL”, a spus Eugen Tomac.

Fostul secretar de stat se declară impresionat că nimeni din PDL nu îi sancționa pe cei care îl criticau pe Traian Băsescu. Totodată, Tomac menționează că nu a purtat discuții despre o eventuală înscriere în PMP cu Cristian Preda, europarlamentarul suspendat timp de șase luni de formațiunea din Modrogan.

”Pe mine m-a impresionat nu că au existat voci critice la adresa preşedintelui, ci pentru că nimeni nu le sacţiona în interiorul partidului. Sunt bineveniţi toţi cei care vor împărtăşi valorile Mişcării Populare. Nu am avut discuţii cu Cristian Preda, el este în fundaţie. Îi invit şi pe cei care nu au mai făcut politică să se înscrie în Mişcarea Populară. Vom avea alegeri preliminare. Vrem un partid viu care îşi consultă membrii”, a mai arătat Eugen Tomac.

 Tomac se ghidează în politică în funcție de Băsescu

”Am intrat în 2008 în politică mânat de valul de entuziasm că pot face ceva în politică şi m-am înscris în PDL, care era motorul politicii, alături de preşedintele Traian Băsescu. În ultima vreme am realizat că nu mă mai potrivesc cu PDL. PDL, fără spiritul Traian Băsescu nu mai are viitor politic, aceasta este convingerea mea”, a mărturisit basarabeanul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel