Toamna aceasta se poartă bretonul-cortină! Cu ce alte tunsori nu dai greş

Foto: Freepik
Foto: Freepik

O tendință importantă în acest sezon este experimentarea. S-ar putea spune că orice merge dacă te pune în valoare. Dacă ai răbdare să mai şi întreţii un breton, cu atât mai bine!

În general, tendința coafurilor ușoare și ciufulite pe care le-am remarcat în această vară se va păstra şi toamna, numai că se merge spre ceva mai îndrăzneț. Potrivit expertei americane Leysa Carrillo, fondatoarea Academiei Forever Curls, „acesta este momentul potrivit să încerci tot ceea ce ți-ai dorit întotdeauna”. Dacă nu ai idei, le găseşti în cele ce urmează.

Bretonul-cortină

Bretonul a fost întotdeauna o modalitate ușoară de a ieşi în evidenţă. În toamna lui 2022, vom vedea o mulțime de bretoane în multe stiluri diferite. Bretonul cortină a fost o tendinţă care nu va dispărea. Sezonul acesta, se poate combina cu o tunsoare care cade sub umeri, precum şi cu o tunsoarea șic și ciufulită. 

O altă variantă este bretonul mai lung care îți încadrează pomeţii și maxilarul. Tunsoarea clasică cu un breton care încadrează fața este, de asemenea, în tendinţe. Hairstylistul vedetelor, Sunnie Brook, spune în The List că „decizia de a-ți tunde părul cu breton poate stârni temeri, dar dacă vrei ca părul să-ţi încadreze fața, toamna este momentul potrivit pentru o astfel de tunsoare”. A opta pentru un look total nou al părului poate fi intimidant, dar din moment ce experții spun că este momentul perfect pentru o transformare totală a coafurii, atunci poate primeşti imboldul pentru a face o schimbare.

Straturi dramatice

Tunsorile în straturi, ca acela fluture, sachel sau cele tipice pentru anii '70, sunt cu siguranţă o tendință importantă în hair styling în această toamnă. „Partea bună este că toamna poți purta părul confortabil în cea mai mare parte”, a spus stilistul celebru, Andrew Fitzsimons, care îi are clienţi pe Kardashian, Jlo, Madonna. Acest lucru le oferă posibilitatea tuturor de a se juca cu straturi. „Îmi place să accept provocarea părului clasic, liber, cu straturi, să fac straturile dramatice, modelând cu adevărat fața și evidențiind pomeții și maxilarul”, a adăugat el.

Breton lung

O tendinţă alternativă la cea în straturi este tunsoarea cu o singură lungime, tip cortină. Ceea ce o face o tunsoare cu perdea este simetria și modul în care se întinde pe dedesubt și în față. Este nevoie să ai un cadru foarte lung în față. Bretonul lung este o modalitate de a-ți schimba aspectul fără decizia grea de schimbare a lungimii. Este o tunsoare ușor de întreținut și creşte frumos în cazul în care vrei să-ţi laşi părul mai lung.

Scurt sau băieţeşte

O schimbare la modă este şi cea foarte scurtă. Unele femei au încercat-o şi au deja propriul aparat de tuns, pentru că li s-a părut comodă. Desigur, există o mulțime de modalități de a face schimbări în tendințe fără a renunţa la părul lung.

Şuviţele împletite

Desprinse din poveştile din perioada copilăriei, şuviţele împletite sunt boeme şi arată foarte bine. Oferă un look sofisticat, dar în acelaşi timp lejer, căci împletirea nu durează mult, dar efectul este de durată. Dua Lipa, frumoasă artistă, a ales să îşi încadreze chipul cu şuviţe împletite atent şi tare bine îi vin! Aşa cum ţi-ar veni şi ţie, dacă ai părul lung sau chiar şi mediu. Găseşti idei de împletituri pe Pinterest!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel