Ţîru (FC Viitorul) - Ne dorim să repetăm acel 5-0 din tur, dar Dinamo arată altfel

Fotbalistul formaţiei FC Viitorul, Bogdan Ţîru, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că şi-ar dori ca echipa sa să repete victoria cu 5-0 obţinută cu Dinamo în tur, dar a precizat că adversara din meciul de duminică arată cu totul altfel în acest moment.

"Dinamo este o echipă în formă care joacă foarte bine, mai ales acasă. De aceea ne dorim să facem un meci complet pentru a obţine un rezultat pozitiv. Ne-am dori să repetăm acel 5-0 din tur, dar Dinamo arată cu totul altfel acum. Şi-a schimbat antrenorul, a adus câţiva jucători cu experienţă şi sigur ne va aştepta un meci dificil. Nu va fi cu siguranţă un meci precum cel din tur. Ne dorim însă să plecăm de acolo un rezultat pozitiv. Venim după un meci care nu s-a încheiat aşa cum ne doream (n.r. - 0-0 cu Academica Clinceni), de aceea vrem să arătăm cu totul altfel duminică", a afirmat fundaşul.

În aceeaşi conferinţă de presă, atacantul Gabriel Iancu a afirmat că Dinamo sigur va încerca să îşi ia revanşa după înfrângerea din turul campionatului.

"Va fi dificil, clar mai dificil decât partida din tur. Sunt sigur că dinamoviştii sunt dornici de revanşă pentru că nu le-a picat bine startul de campionat pe care l-au avut cu noi. Dar noi nu ne gândim că am câştigat la diferenţă mare în tur, acum ne concentrăm pe a lua cele trei puncte pentru a rămâne sus în clasament", a precizat Iancu.

Echipa de fotbal FC Viitorul întâlneşte, duminică, de la ora 20:30, în deplasare, formaţia Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a 14-a, prima a returului Ligii I.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel