Urmărește emisiunea live



Ţinute memorabile care au făcut istorie

Vedetele de la Hollywood ştiu că toată planeta este cu ochii pe ele,mai ales atunci când se află pe covorul roşu sau pe marele ecran,tocmai de aceea adoptă mereu ţinute extravagante.

Autor:Andreea Vlădan

Dacă unele au fost date uitării de-a lungul anilor,altele au rămas şi vor rămâne în mintea tuturor pentru multă vreme.

Iată care sunt ţinutele care au scris istoria:

 1.Audrey Hepburn a făcut senzaţie atunci când a apărut îmbrăcată in rochia neagră,lungă,creaţie Givenchy . Această ţinută reprezintă simbolul eleganţei şi se află în topul ţinutelor rafinate de 50 de ani.

2.Toată lumea îşi aduce aminte de Marylin Monroe şi de scena în care rochia albă îi este ridicată de aerul din gura de aerisire de la metrou. Rochia albă a fost purtată de Marylin în filmul  ’’The Seven Year Itch’’, a fost lansat în anul 1955, dar  incă este proaspătă în memoria tuturor. 3.Când spui Lady Gaga,spui extravagant. Cântăreaţa face senzaţie de fiecare dată când apare în public,însă cu sigurantă ţinuta care ocupă locul întăi este celebra rochie din carne pe care a purtat-o la gala premiilor MTV Video Music Awards din 2010.
 4.Jennifer Lopez a lăsat audienţa cu gura căscată la cea de-a 42-a ediţie a premiilor Grammy. Ea a purtat atunci o rochie Versace verde cu unimprimeu tropical şi cu decolteu până la bazin,lăsăndu-i buricul la vedere. O astfel de combinaţie rămâne în mintea tuturor pentru mult timp.

5.Rochia-lebădă purtată de Bjork la premiile Oscar  din anul 2001 nu va fii dată uitării prea curând nici ea.A fost creată de un designer macedonean pe nume Marjan Pejosk

 6.Compleul negru mulat este marca anilor ’70. Acesta a devenit popular atunci când Olivia Newton John l-a purtat în filmul ’’Grease’’,film în care l-a avut partener pe John Travolta.

7.Cine nu îşi aduce aminte de costumul roşu de baie al Pamelei Andreson din Baywatch? Cu siguranţă co multe persoane incă şi-o aduc aminte pe C.J Parker,personalui Pamelei,alergând pe plaja din Malibu în acel costum cu bikini cu talie înaltă.

8.Rihanna şi-a construit de-a lungul timpului,prin hainele pe care le poartă, o atitudine non-conformistă,iar asta a făcut din cântăreaţă un model pentru toate adolescentele. Prima ţinută cu care a fâcut Riri senzaţie este rochiţa vaporoasă cu decolteu adânc,pe care aceasta a purtat-o la Premiile MTV Movie Awards din anul 2007.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel