Telefonul, mai important decât familia și mâncarea

telefon
telefon

Posesorii de telefon mobil preferă să renunțe la sex, mesele principale și chiar familie, decât să nu mai poată folosi îndrăgitul gadget.

Un studiu din Marea Britanie, efectuat prin Mobileinsurance.co.uk pe un eșantion de 2.570 de persoane cu vârste cuprinse între 18 și 30, a avut rezultate surprinzătoare. Potrivit studiului citat de Daily Mail, două treimi din respondenți susțin că nu ar putea trăi fără telefonul mobil. 94% dintre respondenți ar trăi, mai degrabă, fără sex decât telefoanele lor mobile, iar 82% ar renunța la televizor în favoarea telefonului.

Doar 1% din respondenți au spus că au nevoie de telefonul mobil ocazional, iar 2% din respondenți au spus că ar putea trăi cu ușurință fără gadget.

Sondajul a constatat că 71% ar renunța la mașina personală, 62% ar renunța la partenerul de viață și 55% ar renunța la dormitul în pat, numai de dragul telefonului mobil. Totodată, 45% dintre cei chestionați ar renunța la mesele principale, 32% ar renunța la locuință, iar 23% ar renunța la orice contact uman în favoarea gadgetului.  Mai mult, 9% dintre respondenți preferă să trăiască fără copii pe care-i au deja, pentru a nu fi despărțiți de telefon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel