Tanczos Barna candidează pentru șefia UDMR Ciuc

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Tanczos Barna a depus candidatura pentru a deveni liderul organizației UDMR din Ciuc, care este în prezent condusă de Csaba Borboly, președintele Consiliului Județean Harghita.

Anunțul a fost făcut sâmbătă, într-un videoclip pe Facebook, de senatorul județului Hargita din partea UDMR și fost ministru al Mediului. El a explicat că va concura la adunarea generală din 14 septembrie, realatează presa de limbă maghiară.

Politicianul din județul Hargita afirmă că a venit timpul pentru o schimbare și formulează, de asemenea, o critică clară la adresa actualei conduceri.

El preciează că, în ultimul an, și-a exprimat de mai multe ori criticile – mai ales în discuții interne – deoarece nu a putut fi de acord cu „politica de cale separată” din fruntea organizației.

„Pentru mine, urmărirea faimei personale și metodele inacceptabile de comunicare cu care ne confruntăm în fiecare zi pe rețelele sociale sunt inacceptabile. Astăzi este momentul să îmi exprim aceste opinii în mod ferm și public”, afirmă Tanczos Barna.

Tanczos Barna nu l-a numit direct pe Csaba Borboly, actualul președinte al organizației UDMR, însă este clar la cine s-a referit, conform g4media.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel