SUPORTERII, după HAOSUL de la METROU: Informația trimisă de Jandarmerie este falsă

Suporterii steliști susțin, după haosul de la metrou, că informația transmisă de Jandarmerie este falsă. 

După haosul de la stația de metrou Ștefan cel Mare, înaintea meciului Dinamo 2 – CSA Steaua, reprezentanții Asociației Steliștilor 1947 au transmis un punct de vedere. 

Suporterii roș-albaștilor contrazic jandarmii și acuză că „vorbim de un abuz”. 

Informația trimisă de Jandarmerie este falsă și se poate proba. Ei au arătat o poză cu arme albe, care a mai fost arătată de multe ori. Nu au niciun fel de persoană reținută, niciun fel de film, absolut nicio dovadă că au intervenit în măsura unor stopări a violențelor. Vorbim de un abuz al jandarmeriei în legătură cu niște oameni care voiau să susțină echipa Steaua București. Aveau toate măștile puse pe față, respectau toate regulile”, au susținut reprezentanții AS47 pentru Realitatea Sportivă

Reprezentanții AS47 mai susțin, de asemenea, că „nu au scandat injurii, nu s-au adresat jandarmilor în niciun fel. Au fost rugați să aștepte într-un loc. Li s-a vorbit frumos la început, au fost rugați să aștepte, după care au chemat mai multe echipaje care au intervenit în forță și au făcut abuzurile care se văd în filmulețe.

Nu a fost nicio reglare de conturi. Peluza Sud Steaua nu mai este implicată de mulți ani de zile în astfel de incidente. Ne-am orientat către acțiuni umanitare, către alte lucruri, care se pot proba. Suntem implicați și acum în acțiuni umanitare, dar și in susținerea echipei Steaua București!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel