Superman a fost arestat. A cerut taxă de 10.000 de euro unor vecini pentru a le permite să locuiască lângă el

Superman a fost arestat. A cerut taxă de 10.000 de euro unor vecini / Foto: Pixabay
Superman a fost arestat. A cerut taxă de 10.000 de euro unor vecini / Foto: Pixabay

Superman a fost arestat, după ce a cerut o taxă de 10.000 de euro unor vecini.

Nu, nu este vorba despre acel Superman, cunoscut de toți ca personaj de film și desene animate. În acest caz Superman este un bărbat de 36 de ani din Chitila. 

Superman Neamţu a fost acuzat de vecinii săi de şantaj, după ce le-a cerut o taxă de 10.000 de euro pentru a le permite să locuiască în continuare lângă el, scrie Antena3.ro. Oamenii revoltați au depus o plângere la Poliţie împotriva individului, după ce au fost amenințați de către acesta în repetate rânduri. Ulterior, anchetatorii au organizat un flagrant. Așa se face că l-au prins pe Superman în timp ce primea banii de la vecinii săi. Acesta a fost imediat reținut pentru 24 de ore. Acum Superman va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propuneri legale de arest preventiv. Polițiștii continuă ancheta în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele celor întâmplate.

VEZI ȘI: Cum a scăpat un cunoscut interlop de un dosar care l-ar fi putut băga după gratii

Oamenii legii, precizări

"La data de 8 iunie a.c., polițiștii din Chitila, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au constatat o infracțiune flagrantă de șantaj, în sectorul 1 București, persoana bănuită fiind un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care, prin amenințări cu acte de violență, realizate în mod repetat, ar fi constrâns victima, să îi dea 10.000 de euro, pentru a-i permite să locuiască în vecinătatea locuinței sale.  

În urma probatoriului administrat, polițiștii orașului Chitila au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, față de bărbatul bănuit, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propuneri legale. În cauză, polițiștii din Chitila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.", se arată într-o informare a Poliţiei.

VEZI ȘI: Scandal în Arad. Un bărbat a forțat intrarea în morga spitalului, a rănit un polițist și a vandalizat două mașini

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel