Super-spectacol de Ziua Europei. Vezi unde și cine concertează

Spectacol premieră de Ziua Europei în Capitală.  Vineri, 9 mai, bucureștenii sunt invitați în Parcul Titan-Parcul Artelor, la ora 20:00 pentru a asculta un concert extraordinar, al cărui moment de excepție îl reprezintă interpretarea pentru prima dată în aer liber, într-un parc din Capitală a unui fragment din Cantata "Carmina Burana" de Carl Orff.

Primăria Sectorului 3 organizează de Ziua Europei Concertul extraordinar de muzică clasică-„MUZICA EUROPEI-DE LA POEMA ROMÂNĂ LA CARMINA BURANA", susținut de Orchestra Simfonică Bucureşti sub bagheta dirijorului Benoit Fromanger, de corul Accoustic, dirijat de Daniel Jinga.

Citește și Weinberger, wanted mai degrabă alive

Soliștii invitați sunt Robert Nagy, Iordache Basalic şi Irina Ionescu, iar publicul va întâlni în aer liber marea creaţie muzicală europeană semnată de unii dintre cei mai cunoscuți compozitori ai României, Angliei, Italiei, Franţei, Austriei, Poloniei, Belgiei, Norvegiei şi Germaniei.

Momentul de excepţie al Concertului extraordinar este interpretarea pentru prima dată în aer liber, într-un parc bucureştean a unui fragment din Cantata "Carmina Burana" de Carl Orff.

Programul cultural „LUNA MAI-LUNA EUROPEI" organizat de Primăria Sectorului 3 continuă şî in week-end-ul 17,18 mai cu două concerte folclorice la care vă aşteptăm cu drag. „LUNA MAI-LUNA EUROPEI" se desfăşoaraă sub motto-ul CULTURA PENTRU TOŢI!. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel