Stela Popescu a murit. Bogdan Chirieac, culisele ultimului interviu: Era perfectă

Marea actriță Stela Popescu a fost invitată la DCNews în urmă cu o lună. Bogdan Chirieac și Val Vîlcu i-au luat ultimul interviu. Stela Popescu radia. Bogdan Chirieac spune astăzi că ”era perfectă”. 

”Era, cum spuneți dvs, pe tocuri, ne-a ținut pe toți în priză, de o luciditate, de o prezență, de un har extraordinar, a vorbit despre actoriid e astăzi, actorii de ieri, ne-a spus în interviu și dincolo de el despre drama pe care a avut-o pentru că a crezut și dânsul că are dreptul la viață. Niște indivizi au crezut că nu-l mai are. Ne-a spus cuvinte excepționale despre doamna Anca Vlad și tot ce făceau acolo (n.r. reclamele farmaciei Catena). Suntem șocați cu toții, nu ne așteptam. Ne-a povestit despre Puiu Maximilian, despre faptul că era în vară la mare, că iubește foarte mult marea și avea o căsuță la malul mării despre care spunea că deschide fereastra și vede marea, ce-i mai trebuie mai mult de atât.” a amintit Bogdan Chirieac la Antena 3, despre ultimul interviu acordat de îndrăgita Stela Popescu. 

”Stela Popescu, fermecătoare din toate punctele de vedere”

”Doamna Stela Popescu a fost fermecătoare din toate punctele de vedere. Când a venit la noi la interviu, în niciun caz nu era de moarte, era perfectă, era așezată, foarte vie, ne explica, vorbea despre ce se întâmplă în acest moment. Cred că a avut și o remarcă sau două despre așa-zisul stat de drept. Era atât de prezentă, nici pomeneală, suntem stupefiați! Avea planuri de viitor.” a mai spus Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

[citeste si]

Bogdan Chirieac și-a exprimat teama că îndrăgita actriță Stela Popescu a pierit încă de ieri. O bună prietenă a Stelei Popescu nu a găsit-o de ieri la telefon, iar astăzi i-a anunțat fiica. A găsit-o pe actriță căzută în hol. Astăzi, Alexandru Arșinel a sunat-o, dar fără răspuns. 

”Îmi este teamă că s-a întâmplat acest lucru (n.r. decesul) încă din cursul zilei de ieri. Buna sa prietenă, Smaranda Oțeanu-Bunea, spunea că nu era chiar neobișnuit să nu răspundă un timp la telefon, poate se odihnea, poate repeta. Era foarte activă, juca. Nici pomeneală de vreo oboseală a doamnei Stela Popescu, mai ales că dânsa plănuia o călătorie externă în perioada imediat următoare, unde avea întâlniri cu românii” a mai spus Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel