Ştefan Radu a oferit o masă coechipierilor, preşedintele lui Lazio a amintit parabola fiului risipitor

Ştefan Radu le-a oferit o masă coechipierilor săi după ce a fost reprimit în lotul lui Lazio, iar preşedintele clubului, Claudio Lotito, a amintit parabola biblică a fiului risipitor în legătură cu fotbalistul român, scrie site-ul TuttoMercatoWeb. 

După cum s-a anunţat, Lazio a decis în această săptămână să-l reprimească pe Ştefan Radu, ce fusese lăsat în afara lotului şi pus pe lista de transferuri după ce a avut un conflict cu gruparea din capitala Italiei. Fundaşul a revenit în cadrul lotului după ce şi-a cerut scuze luni într-o conferinţă de presă. 

Joi, antrenorul lui Lazio, Simone Inzaghi, le-a oferit o jumătate de zi liberă jucătorilor, care se pregătesc în această perioadă la Auronzo di Cadore, în regiunea Veneto.

Radu va profita de aceste ore libere pentru a le oferi o masă colegilor săi şi staff-ului tehnic, într-un restaurant local.

Preşedintele lui Lazio a făcut o apropiere între povestea lui Radu şi cea a fiului risipitor din Biblie. "Sunt un catolic practicant şi există faimoasa pildă a fiului risipitor. Există interesele clubului şi ale grupului. Dacă uiţi asta, are câştig de cauză egoismul", a spus Lotito.

Radu are 348 de meciuri pentru echipa biancoceleste, la care a venit în ianuarie 2008. Fundaşul, care în octombrie va împlini 33 de ani, a câştigat cu Lazio de trei ori Cupa (ultima oară în acest an) şi de două ori Supercupa Italiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel