Urmărește emisiunea live


Steaua, titlu campioană TAS. Burleanu: FCSB are șanse minime

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că atât timp cât FRF și LPF vor face o apărare comună în litigiul de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), clubul FCSB are șanse minime să câștige titlul de campioană națională la Lausanne.

"Comitetul Executiv aprobă clasamentul final, nu unul parțial. Iar clasamentul final este al întregii competiții, nu doar al unei faze. Așadar, azi Comitetul Executiv a decis că va aproba doar clasamentul final, mai exact pe 5 iunie, după disputarea ultimului meci din play-out-ul Ligii I. Există timp suficient pentru a merge la TAS între data de 5 iunie (n.r.—când se va omologa clasamentul final al Ligii I) și 14 iulie când e tragerea la sorți (n.r. — a cupelor europene). Cât timp FRF și LPF fac o apărare comună, FCSB are șanse minime de a câștiga la TAS", a spus Burleanu.

Acesta a adăugat că toți membrii Comitetului Executiv al FRF susțin că FC Viitorul este campioana României. "Nu cred că LPF ar putea să vină cu o altă propunere de clasament la 5 iunie. De altfel, toți membrii Comitetului Executiv care au luat cuvântul azi au susținut că FC Viitorul este campioana României. Prin urmare, sunt excluse surprize la ședința din 5 iunie", a menționat Burleanu, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel