Când REÎNCEPE ȘCOALA. Anisie a făcut anunțul, scenarii în Educație

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, a venit cu câteva precizări importante despre reluarea cursurilor, în condițiile anunțatei prelungiri a stării de urgență.

Monica Anisie a făcut câteva declarații, luni, legate de scenariile de reluare a cursurilor pentru elevi și studenți, în condițiile în care președintele Klaus Iohannis a anunțat, în aceeași zi, că urmează prelungirea stării de urgență și după 16 aprilie:

”În aceste moment, la Ministerul Educației, specialiștii au realizat mai multe scenarii de lucru pentru ceea ce înseamnă posibilitatea reluării cursurilor. Toate scenariile le discutăm atât cu reprezentanții părinților, cât și ai elevilor și studenților, ai Consiliului Național al rectorilor și nu în ultimul rând ai sindicatelor. Nu voi lua nicio decizie în sensul în care să existe vreo posibilitate de a fi prejudiciați în vreun fel elevii sau studenții”, a precizat ministrul.

”Încă de la început am precizat că nu se îngheață anul școlar și vom găsi soluții ca activitatea să fie reluată. Dar, trebuie să precizez că această situație de urgență va fi prelungită și că în perioada următoare alături de actorii educaționali de mai sus vom veni în spațiul public unde vom anunța scenariile de reluare a cursurilor, pentru perioada următoare. Scenariile vor fi luate în calcul numai în momentul în care elevii, studenții și cadrele didactice vor fi în siguranță. Totul este în legătură cu perioada evoluției perioadei pandemiei în țara noasttră”, a mai spus Monica Anisie, la Realitatea Plus, în emisiunea ”Jocuri de Putere”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel