Stanciu, interdicție de la Sparta

Nicolae Stanciu. foto: www.sparta.cz
Nicolae Stanciu. foto: www.sparta.cz

Nicolae Stanciu a debutat cu dreptul la Sparta Praga, cu două pase de gol în victoria cu 3-0 în amicalul cu Loko Vltavin. Stanciu nu a mai oferit nicio declarație pe Facebook de la transferul la cehi, o măsură impusă de actualul său club.

Decarul român a fost lădat de antrenorul Andrea Stramaccioni şi de directorul sportiv Zdenek Scasny pentru prestația lui din primul meci pentru Sparta Praga. Deși transferul său la Sparta a reprezentat atât pentru fotbalist un pas important în carieră, un transfer prin care el și noul club speră că-și va recăpăta strălucirea care l-a consacrat, Stanciu nu a mai publicat niciun mesaj pe rețelele sociale, de la momentul în care a semnat.

Decizia de a nu mai comunica atât în online cât și cu presa nu i-ar aparține internaționalului român, ci a oficialilor clubului ceh, informează Digi Sport.

 

„Protecție împotriva presei din România"

„Un oficial foarte important al celor de la Sparta Praga ne-a spus că Stanciu este într-un silenzio stampa impus de club, după ce jurnaliștii cehi au scris articole defăimătoare la adresa sa. Sparta Praga a luat această măsură de protecție și împotriva presei din România" a dezvăluit corespondentul Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Nicolae Stanciu a jucat integral meciul amical disputat de astăzi, împotriva celor de la Aalborg, câștigat de Sparta cu 2-1.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel