Urmărește emisiunea live


Stanciu contraatacă. „Mulțumită mie a ajuns Anderlecht în sferturile EL!"

Nicolae Stanciu a dat lovitura financiară la Wuhan Three Towns. Mesajul impresarului Anamaria Prodan
Nicolae Stanciu a dat lovitura financiară la Wuhan Three Towns. Mesajul impresarului Anamaria Prodan

Nicolae Stanciu a semnat cu cehii de la Sparta Praga și a fost prezentat oficial, oferind câteva declarații surprinzătoare.

Transferat pentru 3,5 milioane de euro de la Anderlecht, Stanciu este cel mai scump transfer din istoria campionatului ceh. Mijlocașul român a venit la Anderlecht ca o mare speranță, fiind de asemenea cel mai scump transfer din fotbalul belgian. A fost intens criticat pentru evoluțiile din Belgia, fiind considerat o mare țeapă.

Mulți au spus despre el că este un jucător cu un moral foarte slab. Cehii spun că va avea aceeași presiune pe care a avut-o la Anderlecht și la Sparta și se întreabă dacă va rezista. În mod surprinzător, în calitate de jucător al celor de la Sparta, românul răspunde atacurilor. Acesta consideră că a fost unul dintre jucătorii decisivi pentru Anderlecht, în ceea ce privește performanțele remarcabile din campionat și Europa League.

„Mulțumită mie a ajuns Anderlecht în sferturile Europa League"

„I-am adus lui Anderlecht un titlu și mulțumită mie clubul a ajuns în sferturile de finală din Europa League! Este logic că puteam să rămân acolo, nimeni nu mi-a zis să plec (...) Am vrut însă să plec pentru a reveni la nivelul de la Steaua. Asta este posibil la Sparta Praga, clubul pe care l-am preferat, deoarece conducerea m-a dorit foarte mult", a declarat Stanciu pentru Het Laatste Nieuws. 

„M-am întors la Praga, unde am mai jucat și am marcat în trecut. Acum sunt jucătorul Spartei și mă simt foarte bine (...) Pentru mine, cel mai important a fost să mă simt dorit aici. Toată lumea a fost foarte plăcută și-mi doresc să răsplătesc încrederea acordată", a declarat Nicolae Stanciu la prezentarea oficială.

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel