St Pauli renunţă la turcul Şahin după o postare în favoarea acţiunilor militare din Siria

Mijlocaşul turc Cenk Şahin a fost pus pe liber de echipa germană de fotbal St Pauli în urma unei postări pe Instagram în care susţinea acţiunea incursiunea militară a ţării sale în nordul Siriei, informează Reuters.

Turcia a trimis trupe în regiunile din Siria controlate de kurzi, iar Şahin şi-a exprimat susţinerea faţă de operaţiune, lucru care i-a deranjat pe unii dintre suporterii clubului de divizie secundă.

"Cenk Şahin a fost eliberat din îndatoririle sale de a se antrena şi a juca, cu efect imediat. Factorii principali în luarea deciziilor au fost nesocotirea repetată a valorilor clubului şi necesitatea de protejare a jucătorului", a precizat St Pauli într-un comunicat.

Şahin a publicat vineri textul respectiv, şters între timp. Mulţi dintre fanii lui St Pauli au cerut imediat concedierea jucătorului, în timp ce conducerea clubului a deschis o anchetă.

Echipa germană a precizat că contractul lui Şahin rămâne valabil, însă jucătorul a primit permisiunea de a se antrena şi a juca pentru alte cluburi.

În vârstă de 25 ani, Cenk Şahin a venit la St Pauli în 2016, de la formaţia turcă Istanbul Başakşehir.
AGERPRES 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel