Sperăm că vom fi capabili să facem un joc bun în Cupă, spune antrenorul echipei AFC Hermannstadt

Antrenorul echipei AFC Hermannstadt, Costel Enache, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că în Cupa României au fost întotdeauna meciuri cu rezultate interesante şi că speră ca formaţia sa să fie capabilă să facă miercuri un joc bun contra Chindiei Târgovişte, în şaisprezecimile competiţiei.

Cupa României este o competiţie care generează o energie aparte. Întotdeauna au fost meciuri cu rezultate interesante. Întâlnim o echipă cu un moral foarte bun, după un rezultat excelent în ultima etapă a Ligii I. Sperăm că vom fi capabili să facem un joc bun. În ultimele zile am reuşit să recuperăm şi jucătorii care au avut probleme medicale. Este vorba despre Romario Pires şi Sorin Buşu. Vor fi şi câteva schimbări. Vor intra în teren şi jucători care au jucat mai puţin. Fiecare jucător are calitatea lui, prin urmare fiecare are şansa lui de a juca, a declarat Costel Enache, potrivit unui comunicat al clubului remis presei.

El a adăugat că aşteptările de la această competiţie sunt mari, mai ales că în sezoanele precedente echipa a reuşit să ajungă până în fazele superioare.

La rândul său, atacantul Andrei Sîntean a opinat că partida va fi una dificilă.

Chiar cred că Târgovişte vrea să îşi ia revanşa după ce i-am învins în meciul de campionat. Va fi un meci foarte greu. Suntem o echipă care are soluţii pentru fiecare post, inclusiv în atac, iar asta este foarte bine. Este o concurenţă foarte bună, a punctat Sîntean.

Partida se va disputa la Ploieşti, de la ora 16:00, acolo unde Chindia dispută meciurile de pe teren propriu, pe Stadionul Ilie Oană.

În acest sezon, Hermannstadt a învins pe Chindia Târgovişte cu scorul de 2-1 în etapa a VIII-a a Ligii I. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel