Și-a "remodelat" complet o pacientă, după care a cerut-o de soție

La prima consultație a Veronicăi, chirurgul plastician David Matlock se aștepta să-i ofere acesteia informații despre faimoasa intervenție de vaginoplastie pe care o efectuează. Cu siguranță nu ar fi bănuit că în scurt timp avea să-i dăruiască și un inel de logodnă.

Matlock a declarat pentru Barcroft Media că a fost "dragoste la prima vedere". Plasticianul a convins-o pe Veronica să se lase complet "remodelată" de bisturiul său, obținând "transformarea femeii-minune", prin intervenții ce au presupus liposucția bărbiei, a brațelor și a coapselor. Ea a fost de acord cu toate operațiile propuse de plastician.

Medicul a cerut-o în căsătorie la prima întâlnire, și s-a folosit de priceperea sa în sculptarea trupului, pentru a o face mai frumoasă cu fiecare intervenție. El a precizat că a profitat de procedurile de chirurgie plastică pentru a proiecta un corp considerat de către el perfect.

În timp ce Matlock se consideră a fi un cuplu perfect din punct de vedere estetic, există un membru important al familiei care se declară împotriva acestor îmbunătățiri artificiale. "Eu nu mi-aș face niciodată operații estetice, pentru că nu aș mai fi eu cu adevărat. Vreau să fiu eu însămi", spunee Isabella, fiica Veronicăi, în vârstă de nouă ani.

Despre procedura de întinerire vaginală care i-a adus iubirea vieții sale

Un număr mare de medici, citați într-un articol din Reuters, pune la îndoială etica operațiilor estetice asupra vaginului, asemenea celei pe care Matlock a efectuat-o pe viitoarea sa mireasă. Conform declarațiilor celor din Colegiul American ai Obstetricienilor și Ginecologilor, procedura "nu este indicată din punct de vedere medical".

Colegiul atrage atenția asupra faptului că "femeile ar trebui informate despre lipsa de date care să susțină eficiența acestor proceduri și posibilele complicații care pot apărea, incluzând infecții, lipsa sensibilității, adeziuni, cicatrici". Organizația a confirmat pentru Huffington Post că își menține această poziție.

Matlock a declarat, în final, că dragostea lor nu constă în liposucții sau injecții cu botox. El susține va avea grijă de soția sa, "la bine și la rău, până când moartea ne va despărți". "Dar nu și grasă", punctează Veronica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel