Urmărește emisiunea live


Serialul turcesc, "PREŢUL FERICIRII”, începe astăzi. Ce vedem în primul episod?

Luni, la ora 20:00, incepe „Pretul fericirii” (titlu original: Yasak Elma), o noua productie turceasca, cu Sevval Sam (rol Ender Argun), Talat Bulut (rolul Halit Argun), Eda Ece (rol Yildiz Yilmaz), in rolurile principale.

Povestea ne introduce, inca de la inceput, in viata cuplului format din Ender si Halit Argun. Ea, o femeie frumoasa, vestita pentru tenacitatea ei, el un puternic om de afaceri, carismatic, caruia ii place sa-si traiasca viata din plin. Cei doi soti mentin, insa, de multi ani, aparentele unei casnicii fericite. Ender este cea de-a treia sotie a lui Halit si, nu o data, si-a surprins sotul in ipostaze nepotrivite. Ender a observat ca, pe zi ce trece, sotul se indeparteaza tot mai mult de ea si, de teama ca acesta o va inlocui, isi ia masuri de precautie.

Viaţa familiei Argun, dată peste cap

Pentru ca nu vrea sa iasa din aceasta casnicie cu „mana goala", Ender trebuie sa-si prinda sotul „in fapt", si pune la cale un plan diabolic. Viata familiei Argun va fi data peste cap, in momentul in care Yildiz, o tanara foarte frumoasa, intra in viata lor. Ender remarca repede „potentialul" lui Yildiz si ii face acesteia o propunere stranie, care va atrage dupa sine cavalcada unor intamplari dramatice. Pentru Yildiz, care provine dintr-o clasa sociala de mijloc, varianta „imbogatirii rapide" reprezinta solutia unica catre fericire.

Nu acelasi lucru crede si sora ei, Zeynep, care isi sfatuieste sora sa nu intre in jocuri periculoase. Yildiz are, insa, un singur vis: sa devina bogata. Ender va avea un soc cand va realiza ca nimic nu este ce pare a fi, ca lucrurile ii scapa complet de sub control. Rapid, ea va deveni prizoniera in propria-i cursa.

Trio-ul Ender, Halit, Yildiz face, in serialul „Pretul fericirii", care debuteaza astazi, de la ora 20:00, la Kanal D, subiectul unei povesti intense, in care dragostea si lupta pentru avere vom completa tabloul intens al vietii, in care ne-am putea regasi fiecare dintre noi. Serialul va putea fi urmarit in fiecare zi, de luni pana miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel