Sepsi - FCSB. Becali și-a luat adio de la titlu: N-am văzut așa ceva!

Sepsi - FCSB. Becali și-a luat adio de la titlu: N-am văzut așa ceva!
Sepsi - FCSB. Becali și-a luat adio de la titlu: N-am văzut așa ceva!

FCSB a smuls egalul cu Sepsi OSK Sfântul Gheorghe, 2-2 (0-0), duminică seara, în deplasare, în etapa a 8-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal, după ce a fost condusă cu 2-0.

După meci, Gheorghe Becali, patronul celor de la FCSB, a recunoscut că și-a luat adio de la titlu, având în vedere diferența de puncte față de CFR Cluj și problemele din jocul formației sale. Acesta a criticat întreaga echipă, referindu-se inclusiv la vedetele Olaru, Moruțan și Tănase.

'Numai o minune (n.r - ar face să mai sperăm la titlu). Dacă stăm să ne gândim, anul trecut sau acum doi ani, noi trebuia să scoatem doar un egal la Iași și ne-au bătut în 10 oameni. Ei (n.r - CFR Cluj) trebuie să câștige, dar nu e exclus ca Botoșaniul să scoată un egal. Dar tot o minune ar fi, eu nu o văd pe CFR (n.r - să piardă). Minunea asta trebuie să fie de două ori.'

'Noi, pe Craiova o putem bate, dar pe CFR, dacă jucăm ultimul meci, n-avem cum să-i batem. Sunt jucători tineri care nu sunt de competiția asta, adică Radunovic, Olaru, Moruțan, Tănase, toată echipa... niciunul nu pot să spun. Crețu, care a mai jucat, a greșit la gol, am luat gol din cauza lui. Olaru, toate pasele, toate mingile numai la adversar. Moruțan, la fel. Emoția! Tănase nici n-a avut cu cine juca, până la urmă. Nici chiar Tavi Popescu n-a avut emoții, dar n-avea cu cine juca. Tănase și Tavi Popescu n-aveau cu cine. Noi am jucat... ce să zic? N-am văzut așa ceva!', a spus Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Cu o echipă decimată de accidentări, FCSB a primit două goluri în decurs de doar trei minute, pentru gazde marcând Claudiu Petrila (69) şi Andrei Dumiter (71). Roş-albaştrii au revenit pe final, prin golurile înscrise de Alexandru Buziuc (81), la primul său gol pentru FCSB, şi Florin Tănase (90+2).

Tănase a ajuns la 24 de goluri în acest sezon al Ligii I. CFR Cluj este favorită la titlul după acest nou pas greşit făcut de FCSB, care are doar o victorie în ultimele şase etape, trei egaluri şi două eşecuri. Sepsi OSK venea după victorii cu Universitatea Craiova şi CFR Cluj, iar în cazul unei victorii urca pe locul al treilea în clasament, în dauna CS Universităţii Craiova.

FCSB poate spera în continuare la titlu dacă CFR Cluj nu va învinge FC Botoșani, în etapa următoare, iar bucureștenii vor câștiga ambele jocuri rămase - cel cu Universitatea Craiova, din etapa următoare și duelul direct cu CFR, din ultima rundă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel