Sebastian Moga (Dinamo) - Nu se pune problema să luptăm pentru evitarea retrogradării

Antrenorul secund al formaţiei Dinamo, Sebastian Moga, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu se pune problema ca echipa bucureşteană să lupte în acest sezon pentru evitarea retrogradării, fiind încrezător că îşi va reveni după trei etape în care a fost învinsă. 

"Avem ceva probleme de lot, sunt trei jucători care sunt accidentaţi şi nu ştiu dacă îi putem recupera până la ora jocului. Este vorba de Nistor, Filip Mrzljak şi Brito. Echipa s-a pregătit bine, la antrenamente au fost foarte bine, avem speranţe mari pentru meciul ăsta cu Clinceni. E o echipă care joacă, nu refuză jocul, va fi un meci destul de dificil, dar cu încredere, dăruire, ambiţie, eu spun că o să câştigăm. Nu e adevărat că cei de la Clinceni sunt lenţi, este o echipă care joacă, nu practică antijoc, doar neşansa a făcut să nu obţină un rezultat bun în meciul cu Craiova. Eu zic că este un meci dificil, nu este un meci dinainte câştigat. Nici nu vreau să ne gândim la un rezultat nefavorabil. Dinamo tot timpul a avut obiectiv play-off-ul sau campionatul, cupele europene, nu se pune problema să luptăm pentru evitarea retrogradării", a declarat Moga. 

Tehnicianul a făcut un apel la suporteri să fie alături de echipă: "Eu aş face un apel la suporterii să lase deoparte orgoliile, tot, şi să fie alături de echipă pentru că avem nevoie de ei apoi vedem ce se va întâmpla. Am avut un început mai ezitant, chiar catastrofal, dar sperăm să ne revenim". 

El a anunţat că este posibil ca în următoarea perioadă lotul să fie completat cu 2-3 jucători.

"Probabil că o să mai vină doi-trei jucători, asta trebuie să-l întrebaţi pe domnul Prune şi cine se ocupă de transferuri", a mai spus Moga. 

Partida Dinamo Academica Clinceni, din cadrul etapei a 4-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 21:00, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel