SCANDAL UDMR- PSD. ”Nu sunt Moș Crăciun”/ ”O scaldă”

UDMR
UDMR

Președintele CJ Satu Mare, Pataki Csaba, a afirmat, astăzi, că nu a primit nicio propunere concretă din partea PSD pentru postul de vicepreşedinte al instituţiei rămas vacant, afirmând că nu este Moş Crăciun.

”Suntem între sărbători, dar nu sunt Moş Crăciun. Consiliul Judeţean se bazează pe votul democratic al colegilor consilieri, eu nu am văzut niciodată o propunere venită din partea grupului PSD. Întâlniri avem cu toţii, eu întotdeauna sunt pe principiul: campania electorală într-o ţară normală, într-un judeţ normal, ar trebui să se termine după campanie. Fiecare să-şi vadă de treabă şi să vină cu propuneri constructive. Nu este instituţia mea, n-o să răspund la persoana întâi, pentru noi cetăţenii sunt importanţi. Că politicenii sau unele politiciene au nişte nemulţumiri, nu mă deranjează atât de mult ca atunci când mă sună oamenii cu probleme concrete. Am de dat seamă, nu forţelor politice”, a declarat Pataki.

UDMR, aflat în alianță cu PNL, ”o scaldă”

Preşedintele filialei judeţene a PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a declarat vineri, 3 noiembrie, într-o conferinţă de presă, că partidul a solicitat posturi de conducere atât la nivelul Consiliului Judeţean, cât şi al municipiului Satu Mare, însă liderii UDMR ”o scaldă”. 

”Noi, la nivel de formaţiune politică, am constituit un grup de negociere format din preşedintele partidului, parlamentari, preşedintele ligii de aleşi locali şi preşedintele de municipiu, am avut întâlniri atât la nivel local cât şi la nivel naţional. Eu recunosc că discuţiile au fost foarte amiabile şi drăguţe, în schimb, nu s-a făcut nimic concret. Cerinţa noastră, a organizaţiei judeţene şi naţionale este ca parteneriatul politic între PSD şi UDMR să se concretizeze cam cel puţin cum este acum între UDMR şi PNL, adică preşedinte şi primar - UDMR, cei doi vicepreşedinţi şi viceprimari să fie la PSD. Cred eu că este un fel de amăgire, să nu existe niciun fel de opoziţie la nivel de judeţ, să fie un fel de dragoste generală, astfel încât sătmărenii să nu ştie nici cine munceşte, nici cine nu munceşte, nici cine nu face treabă şi, când o să vină 2020, să trăiască în aceeaşi ceaţă. Noi nu dorim acest lucru” a declarat Fedorca.

[citeste si]

Liderul PSD Satu Mare a precizat că ultima discuţie a avut loc de Ziua Armatei Române, între preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, preşedinte al UDMR Satu Mare, dar nu s-a ajuns la nicio concluzie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel