SCANDAL la Bravo, ai stil: Ești cea mai parșivă din emisiune

Două concurente de la ''Bravo, ai stil'' au pornit un război care pare că nu se mai termină. Deși păreau prietene de la început, Silvia s-a revoltat asupra Andreei de când aceasta a afirmat că ea nu are nicio prietenă în concurs. Mai mult de atât, Andreea a început să o ia peste picior pe Silvia, iar cele două au ajuns să își arunce vorbe dure.

Tu m-ai persiflat emisiunea trecută. Intenția ta a fost de a divulga în fața acestor oameni că eu colaborez cu cineva pentru momente. Măi fetițo, tu ești bolnavă? Eu am spus aici că mă susține Gabriela, dar din 86 de ținute, eu am purtat de la ea doar pentru două ținute și trei perechi de pantofi. Persivitatea nu are ce căuta într-o competiție, parșivenia nu o tolerez niciodată în viața mea. Tu ești cea mai parșivă din emisiune. Cu mine, care nu ți-am făcut niciodată nimic, te-ai purtat foarte urât., i-a spus Silvia răstită Andreei.

Și tu ești la fel de parșivă, Silvia. Ce crezi că ți-am făcut eu când tu ai început să zici că nu mai ești prietenă cu mine, că nu vrei să mai discuți cu mine pentru că am spus că nu sunt prietenă cu nimeni din concurs. , a răspuns Andreea.

(w670)

Eu nu am avut niciodată față de fete un așa conflict dus la extreme, am avut câteva replici și după aceea m-am liniștit. a spus Silvia în timpul jurizării la Bravo, ai stil.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel