Sarea din bucătărie te scapă de ghinioane și probleme. Află ce trebuie să faci pentru a atrage bunăstarea

Sarea din bucătărie te scapă de ghinion și probleme. Află ce trebuie să faci pentru a atrage bunăstarea. Sursa foto: freepik.com
Sarea din bucătărie te scapă de ghinion și probleme. Află ce trebuie să faci pentru a atrage bunăstarea. Sursa foto: freepik.com

Multe persoane cred că, după ce au vărsat sarea pe masă, vor avea ghinioane și probleme. Cu toate acestea, sarea îți poate schimba viața în bine.

Anterior, strămoșii noștri foloseau sarea pentru a alunga spiritele rele. Se credea că este suficient să pui o cantitate mică în fața ușii de la intrare pentru ca în casă să nu mai intre spirite rele.

Dar specialiștii în domeniul ezoteric cunosc multe alte proprietăți magice interesante ale sării. Nu degeaba acest mineral este considerat puternic din punct de vedere energetic.

Sarea are puterea a două elemente: foc și apă, deoarece este extrasă prin evaporare. Cu toate acestea, apa este mai aproape, deoarece sarea se dizolvă în ea și această proprietate este adesea folosită în timpul ritualurilor magice.

Feng shui: Ce obiecte trebuie să pui pe hol pentru a atrage banii și norocul

Sarea poate fi numită o sursă de energie vitală. Ei bine, toată lumea știe că sarea protejează împotriva negativității. Cu toate acestea, acest mineral poate fi folosit în siguranță pentru a îmbunătăți literalmente toate domeniile vieții.

Protecție împotriva dușmanilor. Dacă ai un anumit dușman, îl poți învinge folosind sare. Ești forțat să comunici des cu el? În momentul conversației, trebuie să te asiguri că un praf de sare ajunge pe  haina lui. 

Dacă dușmanul este la distanță, desenează-i silueta pe hârtie și toarnă sare. Suflă ușor și spune:  „Nu te apropia de mine, uită de mine!”.

Atrage succesul. Ia puțină sare în mâna dreaptă și toarnă apă peste ea cu mâna stângă. Sarcina ta este să dizolvi complet sarea.

În timp ce sarea se dizolvă trebuie să spui: „Așa cum sarea îmi este supusă și succesul îmi va fi supus!”. Apoi spală-te pe mâini.

Obiecte care aduc ghinion în casă. Oprește energiile negative și scapă de necazuri

Pentru bunăstarea financiară. De asemenea, poți atrage banii în casă cu ajutorul sării. Pentru a face acest lucru, pe parcursul unei luni, trebuie să pui puțină sare pe banii câștigați. Totul este foarte simplu! Odată ce ai primit bani, pune-i pe o farfurie și pune puțină sare deasupra.

Dacă banii au intrat pe card, toarnă sare pe cardul bancar, spunând: ”M-am îmbogățit! Am bani și așa va fi mereu!”.

Pentru liniște în casă. Se crede că dacă verși sare, trebuie să te aștepți la certuri în casă. Cu toate acestea, sarea te poate ajuta să eviți un conflict. Pentru asta, umple solnița cu sare până la refuz și pune-o în locul în care, cel mai adesea, apar certurile.  

Pune sare în grădină: trucul grădinarilor care funcționează de fiecare dată

Pentru promovare și succes la locul de muncă. Înainte de a discuta despre promovare sau despre orice problemă importantă, ia puțină sare în mâna dreaptă. Presară sarea în drum spre biroul șefului.

Pentru a te împrieteni cu sarea, păstrează-o într-o solniță frumoasă. Sarea depozitată într-un astfel de recipient va fi mai eficientă și mai puternică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel