Săptămâna Modei de la Paris, perturbată de o intrusă la defilarea Chanel. Intrusa îndepărtată de pe podium de modelul american Gigi Hadid

O spectatoare care, spre surpriza generală, a urcat marţi pe podiumul unei prezentări de modă a casei Chanel, apoi a defilat şi a pozat alături de modelul Gigi Hadid, a fost în cele din urmă îndepărtată de pe podium de renumitul modelul american, informează AFP. 

O femeie tânără, purtând un taior din tweed şi o pălărie care evocau look-ul clasic al celebrei case franceze, s-a ridicat de pe scaunul ei şi a început să meargă alături de manechinele profesioniste în finalul acestei prezentări de modă, organizată la Grand Palais din Paris, într-un spaţiu transformat pentru a se asemăna cu un acoperiş tradiţional din capitala Franţei. Apoi, tânăra a urcat pe o terasă improvizată pentru a poza în faţa modelului Gigi Hadid.

După o scurtă confruntare, Gigi Hadid a însoţit-o pe intrusă în afara podiumului, potrivit unor imagini publicate pe contul de Twitter art8amby. Incidentul nu a fost foarte remarcat, întrucât cei mai mulţi dintre spectatori erau ocupaţi să filmeze cu telefoanele lor mobile prezentarea de final, în care sunt arătate încă o dată toate modelele vestimentare create în cadrul acestei colecţii.

'Cel mai bun videoclip din finalul colecţiei Chanel', a reacţionat pe Twitter Vanessa Friedman, critic de modă al cotidianului The New York Times, publicând imagini cu acest incident neobişnuit. 'Nu a fost nici prevăzut, nici premeditat', a declarat pentru AFP o purtătoare de cuvânt a casei Chanel, adăugând că au mai existat astfel de intruziuni, realizate, poate, de aceeaşi persoană, pe parcursul Săptămânii modei feminine pret-a-porter, care se încheie marţi la Paris. 'Am fi preferat ca acest lucru să nu se întâmple, dar nu vom face o dramă din asta', a precizat aceeaşi purtătoare de cuvânt. Intrusa a fost în cele din urmă reţinută de agenţii de securitate şi condusă spre ieşirea din acea clădire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel