România - Spania. Cosmin Contra crede în generația tânără pentru EURO 2020

Cosmin Contra
Cosmin Contra

România - Spania se joacă mâine, joi, la București, cu casa închisă, toți iubitorii fotbalului de la noi din țară sperând într-un rezultat cât mai bun pentru a ne menține șansele de calificare la EURO 2020.

Înainte de meciulRomânia - Spania de joi, Cosmin Contra a acordat un interviu pentru Marca, unde a mărturisit că se bazează pe jucatorii tineri, care au confirmat la naționala U21.

"Am reîntinerit lotul cu jucători de la U21 și cu mine au debutat 14 în 18 meciuri. Am făcut o trupă bună și avem încredere că ne vom califica la Euro 2020, unul din orașele gazdă fiind București", a declarat Contra.

Antrenorul naționalei României o vede, totuți, pe Spania favorită, însă își dorește un rezultat de egalitate și crede că un astfel de rezultat ar fi echitabil pentru echipa României.

România - Spania mai sunt 24 de ore

"Spania este superfavorită, dar sigur îi vom pune probleme. Visăm cel puțin la un egal, numai că ne trebuie o zi perfectă și puțin noroc, iar ei să prindă una slabă. Mereu am pus probleme granzilor și tineretul nostru a dovedit că se poate", a spus Cosmin Contra pentru Marca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel