Roma - Lazio. Maurizio Sarri i-a răspuns lui Mourinho după ce portughezul a zis că ”jucătorii lui Lazio stau acasă și fumează cu antrenorul”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Antrenorul echipei AS Roma Jose Mourinho s-a plâns de faptul că jucătorii săi au un program mult mai încărcat decât rivala Lazio Roma, înaintea derby-ului care se va disputa duminică.

După meciul cu Vitesse Arnhem, în urma căruia a obținut calificarea în sferturile Conference League, unde o va înfrunta pe Bodo/Glimt, antrenorul Jose Mourinho a declarat că fotbaliștii săi au fost nevoiți să evolueze și la mijlocul săptămânii, asta în timp ce jucătorii rivalei Lazio ”stau acasă și fumează cu Sarri”.

La două zile după afirmațiile lui Jose Mourinho, antrenorul lui Lazio Maurizio Sarri i-a replicat portughezului.

”A spus-o cam târziu. M-am lăsat de fumat de câteva zile. Poate mă apuc iar, dar, pentru moment, m-am lăsat. Duminică joacă Roma și Lazio, nu putem să ne gândim că noi, antrenorii, suntem mai importanți decât echipele pe care le pregătim”, a spus Maurizio Sarri, citat de Gazzetta dello Sport.

Ce locuri ocupă în clasamentul Lazio Roma și AS Roma, înaintea derby-ului, care se va disputa duminică de la ora 19

Înaintea celui de-al doilea episod din Derby della Capitale din acest sezon competițoonal, Lazio Roma este pe locul 5 în Serie A, cu 49 de puncte. AS Roma se află pe locul 6, cu 48 de puncte. În tur, Lazio Roma a învins cu scorul de 3-2.

 

Citește și: Mourinho l-a convins cu prognoza meteo pe Tammy Abraham să lase Chelsea pentru AS Roma: Vrei să te bucuri și de niște soare sau vrei să stai numai în ploaie?

Jose Mourinho, revenit în Serie A în vara anului trecut, a dezvăluit cum l-a convins pe Tammy Abraham să plece de la Chelsea Londra. Fotbalistul a arătat cum a decurs conversația cu care Jose Mourinho l-a convins să semneze cu formația italiană.

'Vrei să te bucuri și de niște soare sau vrei să stai numai în ploaie?

'Cred că primul lucru pe care Mourinho mi l-a zis, atunci când am răspuns la telefon, a fost ceva de genul: 'Vrei să te bucuri și de niște soare sau vrei să stai numai în ploaie?' A fost amuzat.', a spus fotbalistul Tammy Abraham. Citește continuarea articolului aici!

Citește și: Cum i-a îndeplinit starul portughez Cristiano Ronaldo visul unei fetițe care a invadat terenul pentru a primi tricoul lui. Ce le-a spus stewarzilor care au prins-o / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel