Rh negativ în sânge ar fi de proveniență extraterestră

Circa  85% din populatia globului are sangele Rh pozitiv, in timp ce restul oamenilor se încadrează la cel  cu Rh negativ. Conform specialiştilor, sangele cu Rh negativ ar fi de provenienta extraterestra, scrie efemeride.ro.

Rh-ul negativ ne spune dacă o persoană are sau nu o anumită proteină în celulele roşii. Dacă nu are factorul Rh înseamnă că este Rh negativ, iar dacă îl are este Rh pozitiv. Aproximativ 85% din populaţie are Rh pozitiv, deşi variază din punct de vedere al sexului sau al rasei (la africani 90%-95% au Rh pozitiv, iar asiaticii, 98%-99%). Deşi Rh-ul negativ este destul de rar, acesta există.

Factorul negativ al Rh-ului este considerat o mutaţie de „origini necunoscute", ce s-a petrecut iniţial în Europa. Iată distribuţia tipurilor de sânge pe Pământ:

O Rh pozitiv 37%

A Rh pozitiv 36%

B Rh pozitiv 9%

AB Rh pozitiv 3%

O Rh negativ 7%

A Rh negativ 6%

B Rh negativ 1%

AB Rh negativ 1%

În urmă cu peste 35.000 de ani ar fi existat o mutatie genetica la nivelul speciei umane si atunci a aparut pentru prima data acest tip de sange. Potrivit unor oameni de stiinta, s-a folosit ADN de provenienta extraterestra, care a fost combinat cu cel al unei maimute si astfel a aparut omul de Neanderthal.

De atunci si pana in prezent, omul care are sangele Rh negativ a trait pe Terra in voia, dar a dat dovada de abilitati iesite din comun. De exemplu. in cazul sarcinii celulele de la fat pot evada in sangele mamei si atunci se poate produce o respingere pentru ca sunt catalogate drept diferite. in cele mai multe dintre cazuri, acest fenomen duce la avort spontan, motiv pentru care teoria ADN-ului extraterestru este luata inca o data in calcul.

Citește și: Misterul hărții extraterestre din Peștera lui Satan, Indonezia

Oamenii cu tipul de sange Rh negativ sunt in general inalti, blonzi sau roscati. Ei prezinta un coeficient la inteligentei mult mai mare decat cel al mediei, ceea ce inseamna o activitate cerebrala mai intensa decat in cazul oamenilor cu Rh pozitiv.

De asemenea, presiunea sangelui este mult mai mica si temperatura corpului mai scazuta. Acesti oameni spun ca au avut extrem de multe experiente extrasenzoriale si ca au fost rapiti constant de extraterestri. Cei cu Rh negativ au o sensibilitate aparte la lumina, dar pe de cealalta parte au dezvoltat simturi mult mai puternice decat oamenii normali. Acestea sunt cateva dintre caracteristicile esentiale ale celor care s-au nascut cu sange Rh negativ si cel mai interesant fapt este ca ei nu pot fi clonati.

CE ESTE RH-UL

Pe globulele rosii din sangele nostru exista un antigen numit D. Cele care il au (85% din populatia globului) sunt persoane cu Rh pozitiv. Cele fara antigen D pe globulele rosii sunt persoane cu Rh negativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel